Survivor προτεινόμενοι 4/4: MEGA POLL! Ψηφίστε ποια παίκτρια θέλετε να αποχωρήσει!

21:24 3/4/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor προτεινόμενοι 4/4: Αυτό το Survivor δεν έχει ψηφοφορία κοινού. Πλέον, το αγωνιστικό κομμάτι είναι που κρίνει το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει. Δεν έχουμε ακόμα Survivor spoiler. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι θα κάνετε εσείς. ΨΗΦΙΣΤΕ!

Η παράδοση στο Sportime συνεχίζεται. Παλιά, στην ψηφοφορία

του κοινού στο Survivor είχαμε τη δυνατότητα θετικής ψήφου. Εμείς θέλαμε να δούμε τι συμβαίνει από την αντίθετη πλευρά. Αυτός ήταν ο λόγος που μείναμε σε αυτό και θα το έχουμε και φέτος.

Ξανά γυναίκες είναι στη διάθεσή μας. Άιρα Αντομαϊτίτε, Ιωάννα Τζαβέλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση. Δεν περιμέναμε γυναίκες να είναι στον τάκο αυτή την εβδομάδα. Αυτό επέλεξαν όμως οι Διάσημοι.

Η Σταυρούλα είναι πρώτη φορά σε μονομαχία. Οι υπόλοιπες είναι παίκτριες που έχουν περάσει ξανά από τη διαδικασία. Πάει καιρός από την τελευταία της Ιωάννας. Ενώ Χρύσα και Άιρα ήταν την περασμένη εβδομάδα στην ίδια θέση. Η Χρύσα θα πάει για 5η φορά.

Ποια θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Σημασία έχει όμως να μας πείτε τη δική μας γνώμη. Με αποχώρηση αυτή τη φορά…

Survivor προτεινόμενοι 4/4: Ποια θέλετε να αποχωρήσει;

Παρακάτω έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον παίκτη που δεν θέλετε να είναι στο Survivor 2024.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα