Λουτσέσκου: “Έρχεται επιθετικός τις επόμενες ημέρες”

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στον απεσταλμένο των καναλιών Novasports στην Ολλανδία, Κωστή Μπότσαρη για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό παιχνίδι του Δικέφαλου με την Άλκμααρ, ενώ προανήγγειλε την απόκτηση επιθετικού μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το φιλικό παιχνίδι με την Άλκμααρ:

“Μου αρέσουν τα παιχνίδια απέναντι σε ολλανδικές ομάδες,

γιατί υπάρχει ένταση και επιθετικότητα και γρήγορο ρυθμό με τα οποία μας βοηθούν στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία μας. Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση”.

Για τα συμπεράσματα από την προετοιμασία:

“Στο ποδόσφαιρο πάντα αλλάζουν οι καταστάσεις από τη μια μέρα στην άλλη και είμαστε στη διαδικασία δημιουργίας της ομάδας, γιατί υπάρχουν αφίξεις και αποχωρήσεις. Ο στόχος είναι το γκρουπ παικτών να είναι έτοιμο για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Αυτοί οι παίκτες προετοιμάζονται και πιέζονται για να είναι στην κατάλληλη κατάσταση και μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο.

Επίσης σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια, έχεις τη δυνατότητα να δεις κάποιους παίκτες σε άλλες θέσεις και να δεις αν μπορούν να ανταποκριθούν εκεί και αν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω. Μπορώ να πω για τον Τζίμα. Πιστεύω ότι μπορεί να έχει ένα ενδιαφέρον μέλλον σαν δεξί μπακ, αν και είναι εξτρέμ. Χρησιμοποιήσαμε τον Ντάντας ως “δεκάρι” για να δούμε αν μπορεί να προσφέρει πράγματα, τον Ζίβκοβιτς σαν επιθετικό κορυφής στο ενδεχόμενο ανάγκης χρησιμοποίησης του σε αυτή τη θέση.

Υπάρχουν και κάποιοι παίκτες στο όριο κόπωσης, όπως ο Κουαλιάτα και ο Σάστρε, ο Κάργας έπαιξε 60 λεπτά και αυτές οι καταστάσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζουμε το επίπεδο και να γνωρίζουμε και να σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα στην προπόνηση. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να φέρουμε τους παίκτες στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας”.

Για το αν περιμένει άμεσα κάποια μεταγραφή:

“Γνωρίζω ότι θα έρθει γρήγορα ένας επιθετικός. Στις πρώτες ημέρες από την επιστροφή μας στην Θεσσαλονίκη θα είναι εκεί, γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβει να έρθει στην Ολλανδία. Είναι σημαντικό να αποκτήσουμε ένα “δεκάρι”, ένα εξτρέμ. Έχουμε ένα καλό γκρουπ για τα πρώτα παιχνίδια, αλλά κοιτώντας μπροστά και την σεζόν που έρχεται, χρειαζόμαστε κι άλλους ποδοσφαιριστές”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουτσέσκου, “Έρχεται,loutseskou, “erchetai