Λουντ: «Θα δούμε το καλοκαίρι για το μέλλον μου» (video)

O σκόρερ του Παναθηναϊκού στη Λάρισα Ρόμπιν Λουντ, μίλησε στις κάμερες των καναλιών Novasports, για το γκολ που πέτυχε, την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και το μέλλον του στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φινλανδός μέσος:

Για το ότι έπαιξε πίσω από τον επιθετικό:
Αισθάνομαι καλά δεν είναι καινούρια θέση για μένα έχω παίξει πολλές φορές πίσω από τον επιθετικό. O Δώνης είναι ένας καλός παίκτης συνεργαστήκαμε καλά και εγώ αισθάνθηκα πολύ καλά σήμερα.

Για το πρώτο διπλό και την δική του συνεισφορά: Πήρα πολλές μπάλες απόψε, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα και χαίρομαι που κατάφερα τελικά να την βοηθήσω. Είναι μια τεράστια ψυχολογική ώθηση, ο Παναθηναϊκός αναζητούσε πολύ καιρό ένα διπλό και είναι πολύ σημαντικό που το πετύχαμε σήμερα.

Για το αν θα μείνει: Θα δούμε το καλοκαίρι είναι πολλά τα πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν την απόφαση μου οπότε θα δούμε.

Για το αν υπήρξε πίεση πριν τον αγώνα: Ασφαλώς υπήρξε λίγο πίεση και άγχος αλλά είμαστε στον Παναθηναϊκό και πρέπει κερδίζουμε, αυτή η νίκη μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: Φυσικά προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Το Europa League είναι ένας μεγάλος στόχος, πρέπει να έχουμε στόχους, είναι λίγοι οι βαθμοί από την πέμπτη θέση, πρέπει να παίζουμε με κάποιο στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει ο Παναθηναϊκός στο δύσκολο πρόγραμμα της συνέχειας: Φυσικά το πιστεύω με την ομάδα που έχουμε μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από τους αντιπάλους μας, μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο, παρά το δύσκολο πρόγραμμα, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτελέσματα που θέλουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα