Νίκη της εθνικής παίδων επί της Ουαλίας στην πρεμιέρα του αναπτυξιακού τουρνουά

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των παίδων (Κ-16) νίκησε 2-0 την αντίστοιχη της Ουαλίας, στην πρεμιέρα του διεθνούς αναπτυξιακού τουρνουά της UEFA που διεξάγεται στο Αγρίνιο. Tα τέρματα της ελληνικής ομάδας πέτυχαν ο Σουρλής στο 37΄ και ο Λέκκας στο 66΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά αυτό, όπως και σε εκείνο των κορασίδων που προηγήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Αγρίνιο, εφαρμόζεται δοκιμαστικά από την UEFA η προσωρινή αποβολή οκτώ λεπτών, για παραβάσεις του "ευ
αγωνίζεσθαι", οι οποίες κανονικά τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα («θέατρο», καθυστερήσεις, έντονη διαμαρτυρία). Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι εφαρμόστηκε ο συγκεκριμένος κανονισμός (sin bin), καθώς ο Ουαλός Κάμπελ αποβλήθηκε προσωρινά στο 18΄ και επέστρεψε στο παιχνίδι στο 26΄.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Χατζηγιαννάκης, Ρίζος, Σιατούνης (66΄ Κωνσταντόπουλος), Γκρόσδης (56΄ Γκούλας), Μανίσογλου (55΄ Τσάβος), Παναγιώτου, Ασλανίδης, Καραμπέρης (66΄ Μαντζουρανάκης), Μπελεβώνης (65΄ Λέκκας), Σουρλής (55΄ Αλτιντζής, 63΄ Γεωργακόπουλος), Σάνι (55΄ Κοτόπουλος).

ΟΥΑΛΙΑ: Τάιλερ (41΄ Ρόμπσον), Ρίου, Φράνκοουμπ (66΄ Τέιλορ), Νόουμπλ (66΄ Μέιντλιν), Λόου (63΄ Νας), Κάμπελ (58΄ Κόλγουιλ), Κινγκ (41΄ Ράικαρντ), Γκίμπινγκς, Χολμς (41΄ Ρας), Τόμας, Κινγκ-Χέιρμς.
Keywords
Τυχαία Θέματα