Λόπες: “Υποχρέωσή μας να κερδίζουμε κάθε ματς” (vid)

Λόπες: “Υποχρέωσή μας να κερδίζουμε κάθε ματς” (vid)gvasilioΣάβ, 12/12/2020 - 20:36

Ο Έλντερ Λόπες στο πρώτο μέρος της συνέντευξης στον Γιώργο Βασιλείου μιλάει για το πως εισέπραξαν οι παίκτες της ΑΕΚ τα λόγια από Μελισσανίδη και οπαδούς, αλλά και τα κρίσιμα ματς που έρχονται. 

“Είναι αλήθεια πως δεν πηγαίνουν τα πράγματα καλά και ο κόσμος είναι απογοητευμένος μέσα στη γενικότερη δύσκολη καθημερινότητα με τη πανδημία. Πρέπει να εκτιμήσουμε τα λόγια που ακούσαμε και να δουλέψουμε

έτσι ώστε τα πράγματα να γίνουν καλύτερα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος αμυντικός για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και την επίσκεψη Μελισσανίδη και οπαδών. 

Όσο για τα τρία κρίσιμα ματς που ακολουθούν ο Έλντερ Λόπες τόνισε μεταξύ άλλων: “Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Όλοι ξέρουμε πως υποχρέωση της ΑΕΚ είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη νίκη σε κάθε ματς. Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα”. 

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Βασιλείου και το Novasports.gr ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Λόπες: “Υποχρέωσή μας να κερδίζουμε κάθε ματς” THE EXPERTS Μοιραστείτε το Submitted by gvasilio on Σάβ, 12/12/2020 - 20:35 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/LOPES_WEB_EXELIKSEIS_TELIKOUS_1… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Ο Έλντερ Λόπες μιλά στον Γιώργο Βασιλείου μιλάει για το πως εισέπραξαν οι παίκτες της ΑΕΚ τα λόγια από Μελισσανίδη και οπαδούς, αλλά και τα κρίσιμα ματς που έρχονται.  ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο gvasilio On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Έλντερ Λόπες μιλά στον Γιώργο Βασιλείου για το πως εισέπραξαν οι παίκτες της ΑΕΚ τα λόγια από Μελισσανίδη και οπαδούς, αλλά και τα κρίσιμα ματς που έρχονται. 
Article publish on Σάβ, 12/12/2020 - 20:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα