Λόντον Λάιονς-Μπεσίκτας 93-72: Ποιο ντέρμπι; (highlights)

Ο Δημήτρης Ιτούδης έφερε γούρι στους Λόντον Λάιονς, ενώ οι 2.000+ οπαδοί της Μπεσίκτας που έκαναν το ταξίδι από την Τουρκία δεν μπορούν να πουν το ίδιο. Η ομάδα του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς (9-7 ρεκόρ) ταξίδεψε στην Αγγλία με μοναδικό στόχο την 10η νίκη αλλά άντεξε μόνο ένα δεκάλεπτο στην «Copper Box Arena» (18-17). Μετά κατέρρευσε, χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει τίποτα και έτσι αποχαιρέτησε το όνειρο της δεύτερης θέσης του ομίλου, που οδηγεί απευθείας στη προημιτελική φάση του Eurocup.

Από

την άλλη πλευρά, οι Λάιονς, που πάλι δεν είχαν διαθέσιμο τον Σαμ Ντέκερ, έκαναν σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 2ης προνομιούχου θέσης καθώς έπιασαν στην βαθμολογία την Χάποελ Τελ Αβίβ (έχασε από την Προμετέι) με ρεκόρ 11-5. Η ισοβαθμία είναι υπέρ της ομάδας από το Ισραήλ αλλά το πρόγραμμα των δύο ομάδων στις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν μπορεί καν να μπει σε σύγκριση. Η Χάποελ παίζει εκτός με Μπανταλόνα και Μπεσίκτας (ομάδες που έχουν προκριθεί και θέλουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα), ενώ οι Λάιονς αγωνίζονται εκτός έδρας με Τσεντεβίτα και εντός με Γουλβς (αμφότερες αποκλεισμένες και αδιάφορες).

Στα του αγώνα, ο Μάθιου Μόργκαν τελείωσε με 20 πόντους και 25 στο σύστημα αξιολόγησης, όντας για ακόμη μία φορά τρομερός για την ομάδα του Πέταρ Μπόζιτς. Από 12 πόντους πρόσθεσαν και οι Νουάμπα, Ολασένι, Γκράνθαμ, με τον Ταρίκ Φίλιπ να είναι ο 5ος διψήφιος των γηπεδούχων με 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 47-33, 68-50, 93-72

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης

Keywords
Τυχαία Θέματα