Λίβερπουλ: Τέλος ο Ματίπ για φέτος

Λίβερπουλ: Τέλος ο Ματίπ για φέτοςvkonstanΤρί, 02/02/2021 - 02:45

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται για τη Λίβερπουλ καθώς ο Ζοέλ Ματίπ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους του αστραγάλου του και θα απουσιάσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 30χρονος Καμερουνέζος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Τότεναμ κι έτσι οι “κόκκινοι” προχώρησαν στην απόκτηση του Ντέιβις από την Πρέστον, αλλά και του Καμπάκ από τη Σάλκε. Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε σχετικά:

“Δυστυχώς, καταλάβαμε ότι ο Ζοέλ θα είναι εκτός

ως το τέλος της σεζόν, θα είναι όμως έτοιμος στην αρχή της επόμενης προετοιμασίας. Χτύπησε στον αστράγαλο του, αλλά συνέχισε να παίζω και μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ προσπάθησε για να είναι στον αγωνιστικό χώρο και να μας βοηθήσει. Θα τον περιμένουμε. Θα έχει το χρόνο για να είναι έτοιμος και θα είναι έτοιμος, το καλοκαίρι”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λίβερπουλ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ O Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε πως ο Ζοέλ Ματίπ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, εξαιτίας του τραυματισμού στο ντέρμπι με την Τότεναμ. Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 02:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα