Παναθηναϊκός: Χάλασε στο... 90' του Μεντόζα!

Παναθηναϊκός: Χάλασε στο... 90' του Μεντόζα!ntzouaniΤρί, 02/02/2021 - 00:33

 

Μέχρι και το... τελευταίο λεπτό της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει δικό του τον Στίβεν Μεντόζα, ωστόσο οι Πράσινοι δεν κατάφεραν τελικά να συμφωνήσουν με την Αμιάν για τη μεταγραφή του Κολομβιανού επιθετικού. 

Όπως σας είχε

ενημερώσει το novasports.gr, ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στην Αμιάν, ωστόσο δεν υπήρξε ο απαραίτητος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και τελικά ο παίκτης έμεινε στο γαλλικό σύλλογο. 

Οι Πράσινοι δεν πρόλαβαν να ανταλλάξουν τα απαραίτητα έγγραφα με την πλευρά του Μεντόζα, οι εκπρόσωποι του... ξεσκόνιζαν μέχρι και τον τελευταίο όρο του συμβολαίου που είχε προταθεί και μετά από την απίθανη καθυστέρηση των Γάλλων, αλλά και των μάνατζερ του Κολομβιανού, η μεταγραφή του παίκτη "χάλασε" για... λίγα λεπτά! 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Στο... 90' χάλασε η μεταγραφή του Μεντόζα στον Παναθηναϊκό. Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 00:33 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα