Αμπράμοβιτς: «Δεν έχει θέση ο ρατσισμός στην ομάδα μας»

Αμπράμοβιτς: «Δεν έχει θέση ο ρατσισμός στην ομάδα μας»npiliosΤρί, 02/02/2021 - 02:15

Θέση για τα ρατσιστικά σχόλια των οποίων έγινε αποδέκτης ο άσος της Τσέλσι Ρις Τζέιμς στα social media πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισε να πάρει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

O Ρώσος μεγιστάνας έστειλε υπογεγραμμένη επιστολή σε όλους τους παίκτες της ομάδας του, που την βρήκαν στο προπονητικό κέντρο το πρωί της Δευτέρας (1/2).

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς:

«Θέλω να ξέρετε πως ως ποδοσφαιριστές έχετε την απόλυτη στήριξη τόσο από μένα όσο και από το σύλλογο ολόκληρο. Γνωρίζω πως τόσο ο Ρις Τζέιμς όσο και άλλοι παίκτες της ομάδας έχουν βρεθεί στο στόχαστρο.

Ο ρατσισμός δεν έχει θέση ούτε στο σύλλογό μας ούτε μέσα στην κοινωνία. Ο σύλλογός μας έχει δεσμευτεί να πολεμήσει τον ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και όλες τις μορφές διακρίσεων.

Με σοκάρει το γεγονός πως λίγες ημέρες μετά την ημέρα μνήμης για το Ολοκαύτωμα, εμείς ως κοινωνία δείχνουμε να μην έχουμε μάθει το μάθημα από το κοινό παρελθόν μας και τις συνέπειες που μπορεί να έχει το μίσος και οι διακρίσεις.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αυτό το γεγονός να συνεχιστεί. Έχω δώσει κατευθύνσεις στο διοικητικό συμβούλιο να ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι και έχω διαθέσει μεγαλύτερα ποσά προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα διαδραματίσουμε ηγετικό ρόλο αυτή τη ζωτική προσπάθεια για να αποδείξουμε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που είναι ανοιχτό σε όλους».

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Υπογεγραμμένη επιστολή σε όλους τους παίκτες της Τσέλσι έστειλε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 02:15 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα