Λίβερπουλ: Έντονη φημολογία για Λίροϊ Σανέ

Η Σαουδική Αραβία καλεί εδώ και αρκετό καιρό τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Το καλοκαίρι οι κόκκινοι κατάφεραν να τον κρατήσουν και τώρα θα δώσουν άλλη μια μεγάλη μάχη τον Ιανουάριο.

Ο 31χρονος Αιγύπτιος έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στην σεζόν με 6 γκολ και 4 ασίστ σε δέκα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις.

Όλα δείχνουν ότι ο Σαλάχ το επόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει

παρελθόν για τον σύλλογο. Οι κόκκινοι προετοιμάζονται ήδη για την αποχώρησή του αλλά και για την αντικατάσταση του.

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες για ενδιαφέρον για τον Λίροϊ Σανέ της Μπάγερν Μονάχου. Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πάντως για έναν παίκτη που ο Κλοπ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει από το 2016 να συνεργαστεί, οι κόκκινοι θα πρέπει να αποταμιεύσουν ίσως και πάνω από εκατό εκατομμύρια για την απόκτησή του.

Φέτος ο Σανέ μάλιστα έχει αρχίσει εντυπωσιακά την χρονιά στην Μπάγερν Μονάχου. Σε 11 αγώνες μετράει 7 γκολ και φυσικά είναι τέσσερα χρόνια νεότερος του Σαλάχ. Το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 όπως και του Αιγύπτιου στην Λίβερπουλ.

Για την Μπάγερν αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχουν τα συμβόλαια των Νόιερ και Τσούπο-Μοτίνγκ που λήγουν το καλοκαίρι του 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα