Έτοιμη για χτύπημα από το ΝΒΑ η Παρτιζάν

Σύμφωνα με πληροφορίες της Nova.rs ο βετεράνος του ΝΒΑ Τέρενς Ρος βρίσκεται στα πρόθυρα της μεταγραφής του στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Ο Ρος εθεάθη πρόσφατα στο Βελιγράδι, συμμετέχοντας σε διαπραγματεύσεις με την ηγεσία των “ασπρόμαυρων”.

Μια εκπληκτική καριέρα στο ΝΒΑ

Ο Τέρενς Ρος

έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο ΝΒΑ, αφήνοντας σημαντικό αντίκτυπο στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε την πορεία του όταν οι Τορόντο Ράπτορς τον επέλεξαν ως όγδοη επιλογή στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2012.

Με την πάροδο των ετών, ο Ρος ανέδειξε τις ικανότητές του στους Ράπτορς και αργότερα στους Ορλάντο Μάτζικ. Στην πιο εντυπωσιακή του σεζόν είχε μέσο όρο 15,6 πόντους ανά αγώνα φορώντας τη φανέλα του Ορλάντο. Ο Ρος χάραξε επίσης το όνομά του στην ιστορία του ΝΒΑ κερδίζοντας τον διαγωνισμό καρφωμάτων το 2013.

Με ύψος 2,01, ο Τέρενς Ρος διαθέτει την ευελιξία να καλύπτει τόσο τις θέσεις “δύο” όσο και “τρία”.

Οι φιλοδοξίες της Παρτιζάν

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου ενισχύει ενεργά το ρόστερ της και η πιθανή προσθήκη του Τέρενς Ρος θα σηματοδοτούσε ένα σημαντικό βήμα για τους πρωταθλητές. Η κίνηση αυτή ευθυγραμμίζεται με τη φιλοδοξία του συλλόγου να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να πραγματοποιήσει το βήμα παραπάνω στην EuroLeague, δηλαδή τη συμμετοχή στο Final4.

Ο ίδιος ο Ρος άφησε να εννοηθεί το ενδεχόμενο αυτής της κίνησης, λέγοντας: “Μου προσέφεραν συμβόλαιο. Ποιος ξέρει, ποιος ξέρει”. Ενώ αρχικά περίμενε μια πρόταση από το ΝΒΑ, η επικείμενη έναρξη της σεζόν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και η έλλειψη συμβολαίου, φαίνεται πως τον οδήγησε να εξερευνήσει τον κόσμο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η πιθανή άφιξη του Τέρενς Ρος στο Βελιγράδι είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπιστεί με ενθουσιασμό και προσμονή από τους λάτρεις του μπάσκετ στη Σερβία και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα