Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γ. 0-0: Kερδισμένοι οι «κόκκινοι διάβολοι» (hls)

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γ. 0-0: Kερδισμένοι οι «κόκκινοι διάβολοι» (hls) ageorgiΚυρ, 01/17/2021 - 20:29

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 0-0 στο «Άνφιλντ» με τους «κόκκινους διάβολους» να παραμένουν πρώτοι και την ομάδα του Κλοπ να πέφτει στην τρίτη θέση.
Οι «κόκκινοι» παρέμειναν αήττητοι για 67ο σερί ματς εντός έδρας για το πρωτάθλημα αλλά και πέμπτο συνεχόμενο στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Γιουνάιτεντ, που όμως έφυγε ευχαριστημένη από το Μέρσεϊσαϊντ, διατηρώντας τους τρεις πόντους της διαφοράς

με την πρωταθλήτρια Αγγλίας.
Οι «ρεντς» ξεκίνησαν με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Χέντερσον - Φαμπίνιο, τον Τιάγκο να κάνει ντεμπούτο στο «Άνφιλντ» και τον Σακίρι να επιστρέφει στην ενδεκάδα για το πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2019.
Για τη Γιουνάιτεντ επέστρεψαν στην ενδεκάδα οι Λίντελοφ, Φρεντ και ΜακΤόμινεϊ, με Μπαϊγί, Καβάνι και Μάτιτς να μένουν στον πάγκο σε σχέση με τη νίκη επί της Μπέρνλι.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τη Λίβερπουλ να έχει συντριπτική κατοχή της μπάλας και αρκετά καλή κυκλοφορία, χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία. Οι προσπάθειες των Ρόμπερτσον (14'), Φιρμίνο (17', 22', 34') και Σακίρι (21') δεν ήταν αρκετές για να απειλήσουν τον Ντε Χέα.
Η Γιουνάιτεντ περίμενε πίσω για να βγει στην κόντρα, με τον Φερνάντες να παίρνει ελάχιστα την μπάλα. Ο Πορτογάλος πάντως είχε τη μοναδική φάση των φιλοξενούμενων στο α' μέρος, ένα απ' ευθείας φάουλ εκτός περιοχής στο 34ο λεπτό που πέρασε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, με τον Άλισον όμως να είναι σε καλή μέρα, με μεγάλες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Φερνάντες στο 75' και Πογκμπά στο 83'. Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να κάνει ούτε στο β' κλασική ευκαιρία και έτσι έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική αλλά και χωρίς τέρμα για τρίτη.
Διαιτητής: Τίρνι
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον - Αλεξάντερ-Άρνολντ, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον - Βαϊνάλντουμ (89' Μίλνερ), Τιάγκο, Σακίρι (76' Τζόουνς) - Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (85' Οριγκί).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Σόλσκιερ): Ντε Χέα - Ουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο - MακΤόμινεϊ, Φρεντ - Ράσφορντ, Φερνάντες (89' Γκρίνγουντ), Πογκμπά - Μαρσιάλ (61' Καβάνι).
 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 0-0 στο «Άνφιλντ» με τους «κόκκινους διάβολους» να παραμένουν πρώτοι και την ομάδα του Κλοπ να πέφτει στην τρίτη θέση. Article publish on Κυρ, 01/17/2021 - 20:29 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα