Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ 1-1: Στραβοπάτημα στο Άνφιλντ (hls)

Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ 1-1: Στραβοπάτημα στο Άνφιλντ (hls)csaranΚυρ, 12/27/2020 - 20:33

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση είχε την κατοχή της μπάλα και τον έλεγχο της αναμέτρηση και αυτό το εξαργύρωσε στο 12ο αφού ο Μανέ με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές.

Ο αγώνας συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα του Κλοπ να έχει τον έλεγχο και τις ευκαιρίες αλλά χωρίς να καταφέρει να σημειώσει κάποιο δεύτερο τέρμα που θα την βοηθούσε να πάει πιο ασφαλής στο 2ο ημίχρονο.

Το παιχνίδι κυλούσε στο δεύτερο μέρος χωρίς

να υπάρχει αλλαγή στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε δυο περιπτώσεις αλλά η επίτευξη του τέρματος τελικά ήρθε στο 82ο λεπτό.

Σέντρα μέσα στην περιοχή της Λίβερπουλ μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε με πάσα, ο Ατζάι πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 1-1 για την Γουέστ Μπρομ.

Ακολούθησε μια τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 89, με την κεφαλιά του Φιρμίνο όμως να εξουδετερώνεται από τον Τζόνστοουν.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Οι "κόκκινοι" μετά την ισοπαλία παρέμειναν στην κορυφή με 32 βαθμούς με την Γουέστ Μπρομ να είναι προτελευταία με μόλις 8 βαθμούς.

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο West Bromwich Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Οι πρωταθλητές έμειναν στην ισοπαλία αφού δέχτηκαν γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και δεν είχαν τον χρόνο να αντιδράσουν. Article publish on Κυρ, 12/27/2020 - 20:33 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα