Περό: Το καλύτερο μπακ στην Ευρώπη!

Περό: Το καλύτερο μπακ στην Ευρώπη!iprintezΚυρ, 12/27/2020 - 20:00

Eίναι το καλύτερο αμυντικό μπακ στην Ευρώπη και δεν είναι ο Αλεξάντερ Άρνολντ, ο Άντι Ρόμπερτσον, ο Τεό Ερναντέζ, ο Τζόρντι Άλμπα. Έκπληξη.

Είναι το αριστερό μπακ των τριών γκολ και των πέντε ασίστ με τη φανέλα της Μπρεστ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι 23 ετών και λέγεται Ρομέν Περό. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων σε ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο.

Γεννήθηκε στην Τουλούζ (στις ακαδημίες της δεν πήγε ποτέ, δεν τον

εντόπισαν), έπαιξε στην τοπική Μπλανιάκ το 2007 και το 2014 βρήκε στέγη στην Κυανή Ακτή και τη Νις, με τη φανέλα της οποίας έκανε ντεμπούτο το 2016 στο Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Κράσνονταρ.
 
Στην ομάδα του Ολιβιέ Νταλ’ Ογκλιό, τη Μπρεστ με αυτές τις επιδόσεις σε γκολ και ασίστ και αυτές τις σταθερές αποδόσεις, δεν θα μείνει άλλωστε πολύ καιρό.

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_BREST_MONTPELLIER_201220.mp4185987920/12/2020 16:37Μπρεστ-Μονπελιέ: 2-2 (hls)

 Οι σειρήνες κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, αλλά και της Γαλλίας (Λιόν, Μαρσέιγ) ηχούν στα αυτά του Περό, παλιού παίκτη της Νις, αλλά και της Παρί στη Ligue2.

Ο Ρομέν Περό έκανε τα πρώτα βήματα στη Ligue1 ένα χρόνο πριν, όταν πήγε στη Μπρεστ και ο προπονητής του τον καθιέρωσε αριστερά στην άμυνα. Με ταχύτητα και αποφασιστικότητα προσαρμόστηκε τακτικά και οι επιδόσεις του είναι εντυπωσιακές σε άμυνα και δημιουργία. 

Ο Νταλ’ Ογκλιό επέμεινε πρώτα στην άμυνα, να έχει καλές τοποθετήσεις και μετά να συμβάλει επιθετικά στην εξαιρετική Μπρεστ, μια από τις πιο θεαματικές ομάδες στη χώρα.

«Δεν με ενδιαφέρει η ατομική επίδοση, αλλά το αποτέλεσμα της ομάδας» λέει ο Περό. Το μέλλον τού ανήκει…

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΓΑΛΛΙΑ Eίναι το καλύτερο αμυντικό μπακ στην Ευρώπη και δεν είναι ο Αλεξάντερ Άρνολντ, ο Άντι Ρόμπερτσον, ο Τεό Ερναντέζ, ο Τζόρντι Άλμπα. Έκπληξη.

Article publish on Κυρ, 12/27/2020 - 20:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα