ΠΑΟΚ: Επιστροφή Βαρέλα και Μιχάι

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Βαρέλα και ΜιχάιedadaΚυρ, 12/27/2020 - 20:26

Δύο επιστροφές και δύο απουσίες μέτρησαν οι "ασπρόμαυροι" στη σημερινή (27/12) προπόνηση της ομάδας, στη Νέα Μεσημβρία, που ήταν η πρώτη μετά μετά τις μίνι διακοπές των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είχε στη διάθεσή της τους Φερνάντο Βαρέλα και Ενέα Μιχάι,

όχι, όμως, τους Βραζιλιάνους, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροτνρίγκο Σοάρες.

Σε ό,τι αφορά στον Βαρέλα, προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του χωρίς κάποιο πρόβλημα, που σημαίνει ότι υπολογίζεται κανονικά από τον Πάμπλο Γκαρσία εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Μιχάι επέστρεψε από την Ιταλία, όπου βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα για επέμβαση αποκατάστασης στο τραυματισμένο του γόνατο και στη συνέχεια για το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του. Σήμερα, στη Θεσσαλονίκη έκανε ασκήσεις στο φυσιοθεραπευτήριο και στην πισίνα.

Οι Αουγκούστο και Ροντρίγκο ήταν δικαιολογημένα απόντες από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας διότι μετέβησαν στη Βραζιλία για το διάστημα των Χριστουγέννων και εξαιτίας του μεγάλου ταξιδιού που είχαν να κάνουν, πήραν έξτρα ημέρες άδεια από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να επιστρέψουν.

Το πρώτο θετικό νέο για τους "ασπρόμαυρους" με την επιστροφή τους στις προπονήσεις ήταν το γεγονός ότι τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες ήταν αρνητικά. Η ομάδα, λοιπόν, ούσα Covid-free βγήκε στο γήπεδο για το πρόγραμμά της, το οποίο είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης, ώστε οι παίκτες να επιστρέψουν ομαλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, και περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τεχνικής, όσο και της τακτικής. Τη Δευτέρα (28/12) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ την Τρίτη (29/12) έχει προγραμματιστεί και επανέλεγχος για Covid19.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Φερνάντο Βαρέλα μπήκε κανονικά στη σημερινή (27/12) προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ ο Ενέα Μιχάι γύρισε από την Ιταλία - Δικαιολογημένα απόντες Αουγκούστο και Ροντρίγκο Article publish on Κυρ, 12/27/2020 - 20:26 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα