Λισγάρας: "Τώρα μπορούμε να χαμογελάμε" (vid)

Λισγάρας: "Τώρα μπορούμε να χαμογελάμε" (vid)ckaouΚυρ, 03/14/2021 - 22:27

Ο Χρήστος Λισγάρας στάθηκε στην εμπειρία και την σοβαρότητα του Απόλλωνα ως κύρια συστατικά τόσο τη νίκης, όσο και της διαφαινόμενης παραμονής στην κατηγορία. 

Ο έμπειρος στόπερ ανέφερε μεταξύ άλλων: 

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Θέλαμε πολύ τη νίκη, τα καταφέραμε και μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Ξέραμε ότι παίζαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε, αλλά θα έλεγα ότι έχουμε και τη δυνατότητα να... κλέψουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν

και δυνατή και σοβαρή, βάλαμε το γκολ και το κρατήσαμε. Η εμπειρία παίζει επίσης ρόλο. Τέλος καλό, όλα καλά, τώρα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και στα πλέι-άουτ". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης ΕΛΛΑΔΑ Λισγάρας: "Τώρα μπορούμε να χαμογελάμε" Submitted by npilios on Κυρ, 03/14/2021 - 22:35 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/FLASH_LISGARAS_14321.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Χρήστος Λισγάρας στάθηκε στην εμπειρία και την σοβαρότητα του Απόλλωνα ως κύρια συστατικά τόσο τη νίκης, όσο και της διαφαινόμενης παραμονής στην κατηγορία.  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης Απόλλων Σμύρνης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Χρήστος Λισγάρας στάθηκε στην εμπειρία και την σοβαρότητα του Απόλλωνα ως κύρια συστατικά τόσο τη νίκης, όσο και της διαφαινόμενης παραμονής στην κατηγορία. 

Article publish on Κυρ, 03/14/2021 - 22:27 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα