Τζόλης: «Πάμε να κερδίσουμε τα ντέρμπι» (vid)

Τζόλης: «Πάμε να κερδίσουμε τα ντέρμπι» (vid)npiliosΚυρ, 03/14/2021 - 22:25

Στην κακή βραδιά του ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 2-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος τόνισε και ότι πάνε να κερδίσουν όλα τα ματς στα πλέι οφ.

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Τζόλης δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports

πως:

«Σίγουρα ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους μας. Σήμερα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είχαμε ουσία. Κάναμε και λάθη, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε και τις ευκαιρίες που είχαμε. 

Φυσικά και διορθώνεται η κατάσταση. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, που πρέπει να κερδίζει όλα τα ματς.

Ακολουθεί και η διακοπή με τις Εθνικές Ομάδες και θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε ενόψει των πλέι οφ. 

Τα πλέι οφ είναι μια πρόκληση για εμάς γιατί όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και θα πάμε για να κερδίσουμε αυτά τα ντέρμπι».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Τζόλης: «Πάμε να κερδίσουμε τα ντέρμπι» Submitted by npilios on Κυρ, 03/14/2021 - 22:24 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/TZOLHS_140321.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στην κακή βραδιά του ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 2-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος τόνισε και ότι πάνε να κερδίσουν όλα τα ματς εν όψει πλέι οφ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στην κακή βραδιά του ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 2-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος τόνισε και ότι πάνε να κερδίσουν όλα τα ματς στα πλέι οφ. Article publish on Κυρ, 03/14/2021 - 22:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα