Λιόλιος: «Αμεσα εκλογές, τέλος στις κατά το δοκούν παρερμηνείες»

Tην βεβαιότητα του ότι δεν πρέπει να υπάρξει και νέα παράταση στην τέλεση των εκλογών της ΕΟΚ, ύστερα από την δικαίωση των 36 σωματείων από το Πρωτοδικείο για το δικαίωμα ψήφου, εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος,. παράλληλα, έθεσε προ της ατομικής ευθύνης τους, όλα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης για την απόφαση που θα πάρουν, στην συνεδρίαση του Δ.Σ., την Τετάρτη (1/9).

Ο κ. Λιόλιος

επεσημαίνει ότι «δεν χωρά καμμία παρερμηνεία στην τελευταία απόφαση του Πρωτοδικείου» για να υπάρξει νέα αναβολή των εκλογών και μετά την εγγραφή των συγκεκριμένων συλλόγων στους εκλογικούς καταλόγους, καθώς και των 21 που αναμένουν την δικαστική απόφαση για το ίδιο αίτημα, αύριο (1/9), θα πρέπει η ομοσπονδία να οδηγηθεί στις αρχαιρεσίες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης ορίσθηκαν από το δικαστήριο με σκοπό να οδηγηθεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε εκλογές.

Με βάση τον διορισμό τους έχουν υποχρέωση να ενεργήσουν τις Αρχαιρεσίες, σεβόμενοι την κείμενη νομοθεσία και τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Θέλω να πιστεύω ότι στο αυριανό Δ.Σ. θα τηρηθεί απαρέγκλιτα η νομιμότητα και θα προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών χωρίς καμία παρερμηνεία της απόφασης του δικαστηρίου. Άλλωστε, η απόφαση είναι σαφής και αναφέρει ότι θα γίνουν κανονικότατα οι εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου. Επομένως, τα μέλη της προσωρινής διοίκησης πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν αναλόγως για τη διενέργεια των Αρχαιρεσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα