Λεβαδειακός-Άρης 1-1: Σημαντική απώλεια,την ευκαιρία της σεζόν ο Γκρέι

Ο Άρης δεν κατάφερε να νικήσει για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του Λεβαδειακού (3 ήττες-2 ισοπαλίες), σε ένα ιστορικό ματς καθώς έγινε το παιχνίδι Νο 2.000 σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ, Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ

Στο πρώτο ημίχρονο, από το ξεκίνημα, ο Άρης

ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν αρκετά φλύαρος μεσοεπιθετικά. Πάλμα και Μαντσίνι έμειναν στον πάγκο, ο Ζςρβίνιο δεν πήρε πρωτοβουλίες και η ομάδα του Πάρντιου απείλησε ελάχιστα. Για πρώτη φορά απείλησε στο 18ο λεπτό, όταν ο Ζερβίνιο πάσαρε στον Γκρέι, αλλά το πλασέ του Άγγλου φορ, όπως και του Γκαρσία στη συνέχεια κόντραραν στα σώματα αμυντικών. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης “άγγιξε” το γκολ, αλλά μετά από σέντρα του Μαζικού και καρφωτή κεφαλιά του Εμπακατά, ο Μάρκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 37ο λεπτό ο Λεβαδειακός απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο παιχνίδι, όταν μετά από συρτή σέντρα του Μουτίνιο από τα αριστερά, ο Μαζικού πρόλαβε με υπέροχο τάκλιν τον Βρακά, ο οποίος ήταν έτοιμος να πλασάρει από κοντά. Λίγο αργότερα στο 38ο λεπτό, είδαμε ένα φανταστικό γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Χάμοντ να πλασάρει εύστοχα από πολύ μακριά, αιφνιδιάζοντας τον Κουέστα, ο οποίος βρισκόταν αρκετά έξω από την εστία του. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με ευκαιρία για τους Βιοιωτούς με τον Ντεντάκη να σεντράρει από τα δεξιά και τον Δούμτσιο να παίρνει την κεφαλιά, αστοχώντας για εκατοστά

ΈΧΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΓΚΡΕΪ!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τριπλή αλλαγή για τον Άρη, με Ιτούρμπε, Πάλμα και Μαντσίνι αντί των Εμπακατά, Νταμπό και Ζερβίνιο.Οι αλλαγές του Πάρντιου άλλαξαν την εικόνα του αγώνα και βελτίωσαν τον Άρη που έγινε πιο επιθετικός. Ο Άρης μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού είχε γκολ και συνεχόμενες ευκαιρίες να κάνει την πλήρη ανατροπή. Στο 64ο λεπτό, έφτασε στην ισοφάριση με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πάλμα και δευτερόλεπτα αργότερα, μετά από ωραία προσπάθεια του Μαντσίνι, ο Ματέο Γκαρσία έπιασε από πολύ καλή θέση την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Κι άλλη σημαντική στιγμή για την ομάδα του Πάρντιου στο 67ο λεπτό με το φαλτσαριστό σουτ του Μαζικού να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Μετά από αυτό το επιθετικό κρεσέντο του Άρη, ο Λεβαδειακός ισορρόπησε το ματς, αλλά στο 87ο λεπτό είχαμε μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη, μία ευκαιρία που κατά πάσα πιθανότητα θα καταχωρηθεί ως η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία του πρωταθλήματος, με τον Γκρέι να μην μπορεί να σκοράρει από πολύ κοντά και προ κενής εστίας, μετά από συρτή σέντρα του Ματέο Γκαρσία!

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (71’ Λούα Λούα), Μεχία, Βήχος, Μουτίνιο, Ντεντάκης, Βρακάς (78’ Τζημόπουλος), Δούμτσιος (90’ Τσιριγώτης), Νίκας, Τσάπρας

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά (46’ Ιτούρμπε), Πίρσμαν, Μαζικού, Μπράμπετς, Νταμπό (46’ Πάλμα), Ετέμπο, Γκαρσία Ματέο, Οντουμπάτζο, Γκρέι, Ζερβίνιο (46’ Μαντσίνι)

Keywords
Τυχαία Θέματα