ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (pic)

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή – εκτός έδρας – αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Ώρα για δράση και στο πρωτάθλημα. Η Super League επιστρέφει κι ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον

Παναιτωλικό για την 14η αγωνιστική.

H τελευταία προπόνηση της ομάδας το πρωί της Τετάρτης (21.12) στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιάσμιν Κούρτιτς , Φιλίπε Σοάρες και Λευτέρη Λύρατζη . Ο πρώτος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ο δεύτερος έκανε θεραπεία, ενώ ο τρίτος έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Z. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτ, Μπράντον, Ολιβέιρα, Νάρεϊ“.

#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο #PANPAOK #slgr #squad
#TrainingReport – https://t.co/TMO8uH98kp #training #news #IMOB pic.twitter.com/LMBqKLBE4J

PAOK FC (@PAOK_FC) December 21, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα