Λεβαδειακός – Αιολικός 3-0: «Καθάρισε» με τριάρα και «έκλεισε» ραντεβού με Λαμία!

Στην επόμενη φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αιολικού και πήρε το «εισιτήριο» για την 5η φάση της διοργάνωσης, εκεί θα αντιμετωπίσει τη Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου.

Το σκορ για τον Λεβαδειακό άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Συμελίδης, ενώ στο 41′ ο Κουϊρουκίδης διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτηρία με το σκορ υπέρ του Λεβαδειακού με

2-0. Μάλιστα η ομάδα της Βοιωτίας στο 81ο λεπτό «καθάρισε» το ματς με τον Νικολιά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Εξαιρετική πορεία για τον Λεβαδειακό, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογία του πρώτου ομίλου μετρώντας 18 βαθμούς ύστερα από έξι νίκες. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είναι αήττητη και έχει βάλει «πλώρη» για την εκ νέου επιστροφή στην Stoiximan Super League.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Νικολιάς, Πολέτο (58′ Νίκας), Τσελεπίδης, Συμελίδης (58′ Κουάδρα), Λιάγκας, Σωτηράκος, Μεχία (46′ Μπελμόντ), Κουϊρουκίδης (58′ Ρομό), Βήχος, Ντεντάκης (78′ Τσάπρας)

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Ντόκιτς, Κολλαράς, Μακσιμένκο, Κεχαγιάς, Καρανίκας, Κάτσε, Λουμανσρούμπεν, Ασαχμπάρ (54′ Ιωάννου), Ζάκαριτς (46′ Μουχλής), Ενομό (46′ Σινγκ), Κόρντιτς (54′ Μανούσος)

Keywords
Τυχαία Θέματα