Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έγκυος η Ιουλία από τον Στάθη – Ο Δημοσθένης κλέβει τον Ισίδωρο και βρίσκει την διαθήκη του

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Γη της ελιάς επέστρεψε με τον Γ’ κύκλο επεισοδίων, ο οποίος είναι ακόμα πιο συναρπαστικός!

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχει νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα προσεχή επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έγκυος η Ιουλία από τον Στάθη – Ο Δημοσθένης κλέβει τον Ισίδωρο και βρίσκει την διαθήκη του

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Μάνη, Ιουλία και Στάθης

παραμένουν στο επίκεντρο καθώς μετά την Αριάδνη που μπήκε στη ζωή τους και βρίσκεται πλέον στην Αρεόπολη μια νέα εξέλιξη θα έρθει στη ζωή τους.

Πιο συγκεκριμένα, απρόσμενες ανατροπές θα έρθουν στις ζωές των δύο ηρώων καθώς ετοιμάζονται να γίνουν και πάλι γονείς αλλά σε πιο σωστές για τους ίδιους συνθήκες.

Σύντομα θα ανακαλύψουν πως η Ιουλία είναι έγκυος από τον Στάθη Καπερνάρο σε μια ευχάριστη εξέλιξη και για την οικογένεια των Βρεττάκων.

Την ίδια ώρα όμως, ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να δείξει και πάλι τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του και για αυτό οργανώνει μια ληστεία στην οικεία του Ισίδωρου.

Μάλιστα, εκεί εκτός από τεράστια χρηματικά ποσά θα βρει και κάτι πολύ πιο σημαντικό για τον Δήμαρχο της Αρεόπολης και αυτό δεν είναι άλλο από τη διαθήκη του, αποκτώντας ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τετάρτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Σεισμός με τις αποκαλύψεις της Αρετής στην Ασπασία-Αυτό το σπίτι θα κλείσει!

Η γη της ελιάς: Στάθης και Στράτος παίζουν ξύλο – Η Φιλιώ σε βίαιο σκηνικό στο σχολείο

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης τρέμει αυτό που δεν περιμένουμε – Ο Στάθης «γυμνός» στην κόρη του

Η γη της ελιάς: Ο Γαβριήλ καταστρέφει Φίλιππο και Παρασκευά

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκυος, Ιουλία, Στάθη –, Δημοσθένης, Ισίδωρο,egkyos, ioulia, stathi –, dimosthenis, isidoro