Λέστερ - Σαουθάμπτον 2-0: Ανέβηκαν δεύτερες οι «αλεπούδες» (hls)

Λέστερ - Σαουθάμπτον 2-0: Ανέβηκαν δεύτερες οι «αλεπούδες» (hls)ageorgiΣάβ, 01/16/2021 - 23:59

Η Λέστερ κέρδισε 2-0 εντός έδρας τη Σαουθάμπτον και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έναν πόντο πίσω με ματς περισσότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς με αήττητο πέντε αγώνων πέρασε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, ενω οι «Άγιοι» επέστρεψαν στις ήττες μετά από δύο αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή ευκαιρία στο 23' με τον Σμάιχελ να λέει «όχι» σε σουτ του Άνταμς, όμως οι «αλεπούδες» ήταν αυτές που

άνοιξαν το σκορ στο 37ο λεπτό, όταν ο Μάντισον από δεξιά πέρασε τον Μπέντναρεκ και νίκησε τον ΜακΚάρθι στην κλειστή του γωνία. Μάλιστα, ο σκόρερ πανηγύρισε το γκολ τηρώντας αποστάσεις από τους συμπαίκτες του, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες από τις αρχές λόγω της πανδημίας.

Στο 41' ο Σμάιχελ έσωσε σε τετ-α-τετ του Μπέρτραντ, ενώ αντέδρασε σωστά και στην προσπάθεια του Άνταμς στο 46'.

Oι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 68' με κεφαλιά του Βάρντι που πέρασε άουτ, ενώ στο 73' η Σαουθάμπτον μπορούσε να ισοφαρίσει μια και είχε δοκάρι σε τρομερό σουτ του Άρμστρονγκ έξω από την περιοχή.

Η Λέστερ στο 75' έφτασε ακόμα πιο κοντά στο 2-0 όταν ο Μπαρνς πλάσαρε από κοντά αλλά ο Μπέντναρεκ απόκρουσε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 85' ο Βάρντι δεν μπόρεσε απο κοντά να νικήσει τον ΜακΚάρθι.

Τελικά, με τη Σαουθάμπτον να έχει βγει μπροστά για την ισοφάριση, ο Χάρβι Μπαρνς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων βρέθηκε ολομόναχος από την πάσα του Τίλεμανς και έγραψε το τελικό 2-0.

ΛΕΣΤΕΡ (Ρότζερς): Σμάιχελ - Καστάνιε, Φοφανά (53' Σογιουντσού), Έβανς, Τζάστιν - Εντιντί, Τίλεμανς - Ολμπράιτον, Μάντισον (77' Πέρεθ), Μπαρνς - Βάρντι (90' Ιχεανάτσο).
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (Χάζενχουτλ): ΜακΚάρθι - Ουόκερ - Πίτερς, Μπέντναρεκ, Στίβενς, Μπέρτραντ - Σμόλμποουν (61' Ενλουντουλού), Γουόρντ - Πράουζ, Ντιαλό (87' Βαλερί), Άρμστρονγκ - Γουόλκοτ, Άνταμς (72' Λονγκ).

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leicester - Ποδόσφαιρο Southampton - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leicester City ΑΓΓΛΙΑ Η Λέστερ κέρδισε 2-0 εντός έδρας τη Σαουθάμπτον και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έναν πόντο πίσω με ματς περισσότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Article publish on Σάβ, 01/16/2021 - 23:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα