Ανζέ - ΠΣΖ 0-1: Ξανά στην κορυφή (hls)

Ανζέ - ΠΣΖ 0-1: Ξανά στην κορυφή (hls)evlachosΣάβ, 01/16/2021 - 23:53

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν ακολούθησε την Παρί στο Ρεϊμόντ Κοπά.

Υπό συνεχή βροχή οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Η καλύτερη ανήκε στους γηπεδούχους καθώς στο δεύτερο λεπτό ο Νάβας έστειλε σε κόρνερ ωραίο σουτ του Καπέλ.

Στατικη και αργή στο κέντρο η Παρί δημιούργησε μικρό-ευκαιρίες και το 0-0 ήταν δίκαιο για το ημίχρονο. 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μια

μεγάλη φάση για κάθε ομάδα.

Κεφαλιά του Ντιονί με δεύτερη μεγάλη επέμβαση του Νάβας (51') και τετ-α-τετ του Εμπαπέ από δύσκολη γωνία με τον Μπερναρντονί να στέλνει την μπάλα κόρνερ (55').

Η Ανζέ έχασε και τρίτη μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Μπαοκέν να κοντράρει και να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (64').

Η Παρί τελικά βρήκε την λύση σε μια από τις σπάνιες φορές που έπαιξε από δεξιά. Ο δεξιός μπακ Φλορέντζι έβγαλε την σέντρα και ο αριστερός μπακ Κουρζάβα σκόραρε, έγραψε το τελικό 0-1 και η Παρί επέστρεψε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή. 

Προσπέρασε την Λυων η οποία την Κυριακή υποδέχεται την Μετς.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Angers - Ποδόσφαιρο Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Angers ΓΑΛΛΙΑ Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν: 0-1 (hls) Submitted by ageorgi on Κυρ, 01/17/2021 - 00:13 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/ANGERS-PSG_16-1-21.mp4 ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΓΑΛΛΙΑ Τα στιγμιότυπα του αγώνα Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν για την 20ή αγωνιστική της Ligue 1. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Angers Angers - Ποδόσφαιρο Angers - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Με μια συνεργασία των δύο μπακ και σκόρερ τον Κουρζάβα η Παρι απέδρασε με την νίκη από το Ρεϊμον Κοπά επικρατώντας 1-0. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επέστρεψε στην κορυφή της Ligue 1. Article publish on Σάβ, 01/16/2021 - 23:53 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα