Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μίλαν 0-4: Καταιγιστικοί οι «ροσονέρι», όλα ανοιχτά για την πρόκριση! (hls)

Τόσο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όσο και η Μίλαν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος της 5ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Champions League. Όμως οι «ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ στο 40ο λεπτό, ο Τονάλι εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα κατέλεξε στα δίχτυα ύστερα από την κεφαλιά-ψαράκι του Γκάμπια για το 1-0 των Ιταλών.

Η Μίλαν επέστρεψε από τα αποδυτήρια με σπασμένα… φρένα και στο 49′ ο Λεάο διπλασίασε τα τέρματα για τους «ροσονέρι». Ο ποδοσφαιριστής

του Στέφανο Πιόλι βρέθηκε απέναντι στον Λιβάκοβιτς και με πλασέ κέρδισε τον κίπερ της Ντιναμό. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τονάλι κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζιρού, ο Γάλλος έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 69ο λεπτό ο Λεάο γύρισε την μπάλα και ο Λιούμπισιτς καταλάθος την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0 του ιταλικού συλλόγου,

Οι ενδεκάδες:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Αντρέ Τσάτσιτς, 3-5-2): Λιβάκοβιτς, Πέριτς, Σούταλο, Ριστόβσκι (58’ Σπίκιτς), Μίσιτς (75’ Μπουλάτ), Αντέμι (57’ Μπατούρινα), Ιβάνουσεκ, Μοχαράμι, Λιούμπιτσιτς, Ορσιτς (75’ Μποκάι), Πέτκοβιτς (58’ Ντρμιτς).

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι, 4-2-3-1): Ταταρουσάνου, Καλούλου, Κίερ, Γκάμπια, Ερναντέζ (70’ Μπάλο-Τουρέ), Τονάλι, Μπενασέρ (70’ Πομπέγκα), Ντε Κετελάρε (52’ Κρούνιτς), Ρέμπιτς, Λεάο (70’ Μεσίας), Ζιρού.

Η βαθμολογία του Group E:

Τσέλσι 13Μίλαν 7Ζάλτσμουργκ 6Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4

Επόμενη αγωνιστική:

02/11, 22:00 Τσέλσι-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

02/11, 22:00 Μίλαν-Ζάλτσμπουργκ

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Keywords
Τυχαία Θέματα