Λειψία-ΠΣΖ 2-1: Εκδίκηση με ανατροπή (vid)

Λειψία-ΠΣΖ 2-1: Εκδίκηση με ανατροπή (vid)gliorisΠέμ, 11/05/2020 - 00:08

Μπορεί ο Άνχελ ντι Μαρία να έδωσε πολύ γρήγορο προβάδισμα στην ΠΣΖ στη Γερμανία εις βάρος της Λειψίας, η συνέχεια όμως απέδειξε ότι η αρχή δεν είναι πάντα το ήμισυ του παντός. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Κεν, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα σε αβέβαιη κυκλοφορία της από τους γηπεδούχους και η ομάδα του Τόμας Τούχελ με τη συμπλήρωση έξι λεπτών ήταν μπροστά στο σκορ. Ο ντι Μαρία σκόραρε το πρώτο του φετινό τέρμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από εκείνο στο Final-8 της διοργάνωσης τον

περασμένο Αύγουστο και τότε κόντρα στη Λειψία. 

Με δεδομένη τη σημασία της αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι δεν έμειναν σε αυτή τη φάση.Ανέβασαν ακαριαία την απόδοση τους και άρχισαν να έχουν κι εκείνοι τις στιγμές τους στο ματς. 

Με τους Εμπαπέ, Νεϊμάρ εκτός αποστολής οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν "κάθετο παιχνίδι" και θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο τέρμα με τη συμπλήρωση του ημιώρου, όμως ο ντι Μαρία δε μπόρεσε να νικήσει τον Γκουλάσι από το σημείο του πέναλτι. 

Η Λειψία έφερε το σκορ στην ισορροπία στο 42ο λεπτό με έναν πρώην Παριζιάνο. Ο Ενκουκού πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην ομάδα με την οποία εμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό παλκοσένικο. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και την ΠΣΖ να έχει ανακτήσει την απαιτούμενη ένταση στο παιχνίδι της, στοιχείο που της έλειπε στις πρώτες δύο αναμετρήσεις της διοργάνωσης. 

Στο 57ο λεπτό ο Φόρσμπεργκ δε "μιμήθηκε" τον ντι Μαρία και με εκτέλεση πέναλτι μετά από χέρι του Κιπεμπέ έδωσε προβάδισμα στη γερμανική ομάδα, που είδε τα πράγματα να γίνονται ακόμη πιο ευνοϊκά δέκα λεπτά αργότερα από την αποβολή του Γκέιγ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Στα τελευταία λεπτά το ματς "άνοιξε" υπερβολικά, με τους ποδοσφαιριστές του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να μην καταφέρνουν να απομακρύνουν την αγωνία βρίσκοντας και τρίτο τέρμα αλλά να παίρνουν την εκδίκηση τους για τον αποκλεισμό τους τον περασμένο Αύγουστο από την ομάδα του Τούχελ. 
Η Παρί ολοκλήρωσε το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές καθώς ο Κιπεμπέ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μάντσεστερ Γιουν. 6
Λειψία 6
ΠΣΖ 3 
Μπασασεχίρ 3

Επόμενη Αγωνιστική
ΠΣΖ - Λειψία 
Μάντσεστερ Γιουν. - Μπασακσεχίρ
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λειψία - Ποδοόσφαιρο Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off Leipzig ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Λειψία πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη φάση των ομίλων ανατρέποντας το γρήγορο γκολ με το οποίο ο Άνχελ ντι Μαρία είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ΠΣΖ στη Γερμανία Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 00:08 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα