Σεβίλλη-Κράσνονταρ 3-2: Έφερε "τούμπα" το ματς ο Εν Νεσίρι

Σεβίλλη-Κράσνονταρ 3-2: Έφερε "τούμπα" το ματς ο Εν Νεσίρι antoniamath11Τετ, 11/04/2020 - 23:59

Η Σεβίλλη υποδέχτηκε την Κράσνονταρ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για το Τσάμπιονς Λιγκ με τους φιλοξενούμενους να μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ εκτέλεσε ένα φάουλ, έξω από την περιοχή των Ανδαλουσιανών και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων. Τριά λεπτά αργότερα ο Μάρκους Μπεργκ κέρδισε ένα πέναλτι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

τοποθέτησε την "στρογγυλή θεά" στα 11 μέτρα και την έστειλε μέσα στο τέρμα, γράφοντας και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για τους Ρώσους.

Το πρώτο γκολ για τη Σεβίλλη ήρθε από την κεφαλια του Ιβάν Ράκιτιτς, λίγο πριν από την εκπνοή του α' ημιχρόνο στο 42'.  Στις καθυστερήσεις του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου ο Χεσούς Νάβας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και έτσι η ομάδα του Γιουλέν Λοπετέγκι αγωνίστηκε για το υπόλοιπο ματς με 10 παίκτες.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν στάθηκε εμπόδιο για τη Σεβίλλη, η οποία με δύο γκολ του Γιουσέφ Εν Νεσίρι, τα οποία είναι και τα πρώτα τέρματα του Μαροκινού στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αρχικά στο 69' και στο 72ο λεπτό , έφερε το παιχνίδι τούμπα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-2 και στο βαθμολογικό "τρίποντο". 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sevilla - Ποδόσφαιρο Off Off antoniamath11 Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Sevilla ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Σεβίλλη με ανατροπή και με τον Γιουσέφ Εν Νεσιρί, ο οποίος με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του σε νίκη 3-1 επί της Κράσνονταρ.  Article publish on Τετ, 11/04/2020 - 23:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα