Ρόσι: "Έχω χάσει δύο αγώνες, δηλαδή πάρα πολλούς"

Ρόσι: "Έχω χάσει δύο αγώνες, δηλαδή πάρα πολλούς" antoniamath11Τετ, 11/04/2020 - 23:47

Θετικός στο κορωνοϊό παραμένει ο Βαλεντίνο Ρόσι, αφού υποβλήθηκε ξανά σε μοριακό τεστ, το οποίο είχε άσχημα νέα.

Ο Ιταλός έχει χάσει ήδη δύο αγώνες στο πρωτάθλημα της MotoGP και υπολογίζει ότι θα επιστρέψει στους αγώνες της Βαλένθια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 


«Ο

ιός είναι πολύ περίπλοκος. Είχα συμπτώματα για δύο ημέρες, δεν ένιωθα καλά. Μετά όμως επέστρεψα στα φυσιολογικά μου, ήμουν εντελώς καλά και στο 100% της φόρμας μου. Μπήκα σε κατ΄ οίκον περιορισμό οικειοθελώς, έμεινα σπίτι σε όλη τη διάρκεια και ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες των γιατρών. Είναι μια δύσκολη και στενάχωρη κατάσταση. Δυστυχώς την Τρίτη, 3 Νοέμβρη έκανα ξανά τεστ και μου βγήκε και πάλι θετικό. 

Όπως όλα τα προηγούμενα. Έχω ακόμη μερικές ευκαιρίες όμως, για να λάβω συμμετοχή στο Γκραν Πρι στη Βαλένθια. Θέλω πολύ να επιστρέψω. Είμαι στενοχωρημένος γιατί αισθάνομαι πολύ καλά και δεν μπορώ να περιμένω να ανέβω ξανά στη μοτοσικλέτα μου. Να ενωθώ πάλι με την ομάδα μου. Ειλικρινά ελπίζω το επόμενο PCR τεστ μου να είναι αρνητικό. Ήδη έχω χάσει δύο αγώνες, δηλαδή πάρα πολλούς»

- Moto GP - ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Off Off Off Off Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι σε καραντίνα, αφού ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό.  Article publish on Τετ, 11/04/2020 - 23:47 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα