Λειψία-Άουγκσμπουργκ 2-1: Σταθερά δεύτερη η γηπεδούχος

Λειψία-Άουγκσμπουργκ 2-1: Σταθερά δεύτερη η γηπεδούχοςtbairaktΠαρ, 02/12/2021 - 23:29

Η Λειψία επικράτησε με 2-1 της Άουγκσμπουργκ στην «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» για την 21η αγωνιστική της Budesliga και παρέμεινε στην δεύτερη του πίνακα.


ΟΙ γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έφτασαν εύκολα στη νίκη διατηρώντας μάλιστα και την καλή παράδοση κόντρα στους αντιπάλους τους με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς.


Η Λειψία στο 36’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μουκιέλε από τον Όξφορντ.


Την εκτέλεση ανέλαβε στο 38’ ο Ντάνι Όλμο με τον Γκίκιεβιτς ν’ αποκρούει, αλλά έχοντας κινηθεί έξω από την γραμμή του τέρματος, όπως απεφάνθη το VΑR.
Στην δεύτερη εκτέλεση ο Όλμο δεν λάθεψε κάνοντας το 1-0.


Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 43’, όταν μετά από λάθος της άμυνας, ο Πόουλσεν σέρβιρε στον Ν’ Κουνκού που πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.


Η Άουγκσμπουργκ κέρδισε πέναλτι στο 76’ όταν ο Κονατέ ανέτρεψε τον Πέτερσεν. 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλιγκιούρι για το 2-1.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ RB Leipzig - Ποδόσφαιρο Augsburg - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ RB Leipzig ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η Λειψία επικράτησε με 2-1 της Άουγκσμπουργκ στην «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» για την 21η αγωνιστική της Budesliga και παρέμεινε στην δεύτερη του πίνακα. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 23:29 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα