Mουρίνιο: «Λανθασμένη η ανάρτηση του Μπέιλ στο Instagram»

Mουρίνιο: «Λανθασμένη η ανάρτηση του Μπέιλ στο Instagram»gdouskasΠαρ, 02/12/2021 - 23:24

Μια δημοσίευση του Γκάρεθ Μπέιλ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητά του, ήταν η αιτία να του ασκήσει κριτική ο προπονητής του, Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο (13/2) για την 24η αγωνιστική της Premier League.

Την Τρίτη ο Ουαλός έγραψε στο Instagram πως έκανε μια πολύ γερή προπόνηση, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ισχύει το ακριβώς αντίθετο, σύμφωνα με τον προπονητή του.

«Ίσως να μη φέρει ευθύνη για τη συγκεκριμένη ανάρτηση, δεν το ξέρω αλλά στο λογαριασμό του έγραψε «Σπουδαία προπόνηση σήμερα» σαν να λέει πως είμαι έτοιμος, ενώ δεν ισχύει. Δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε να κάνει μαγνητική. Δεν έδειξε κάτι, αλλά ο ίδιος δεν αισθανόταν καλά και μου ζήτησε να μην ταξιδέψει στο Λίβερπουλ για τον αγώνα της Τετάρτης με την Έβερτον. Εάν είναι έτοιμος για αύριο (σ.σ. Σάββατο) θα είναι στην αποστολή» είπε ο Πορτογάλος προπονητής. 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #tottenhamfc #premierleague Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Ο Πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ άσκησε κριτική στον Ουαλό για τη «λανθασμένη εντύπωση που έδωσε για την κατάστασή του» μέσω αναφοράς του στο Instagram. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 23:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα