Λάτσιο-Ίντερ 0-2: «Άλωσε» τη Ρώμη, στο +4 από την Γιουβέντους

Το τραίνο των «νερατζούρι» συνεχίζει να μην κάνει στάσεις! Η Ίντερ πέρασε και από το «Ολίμπικο» (0-2) και βρέθηκε στο +4 από τη Γιουβέντους. Εξαιρετικοί οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν την τρίτη διαδοχική νίκη και τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς εντός συνόρων.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ με το 15ο του γκολ στο φετινό Καμπιονάτο άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση της Ίντερ στο 40ο λεπτό. Η Λάτσιο είχε φάσεις στο ματς αλλά γκολ δεν έβαλε, με αποτέλεσμα

στο 66′ ο Μάρκους Τουράμ να μετατρέψει σε ασίστ την πάσα του Νίκολο Μπαρέλα για να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Έτσι, η Ίντερ έφτασε τους 41 βαθμούς και σε συνδυασμό με την γκέλα της Γιουβέντους, ανέβασε την διαφορά από τη «Μεγάλη Κυρία» στους τέσσερις βαθμούς. Η Λάτσιο είναι 10η σε ισοβαθμία με τη Μόντσα στους 21 βαθμούς.

Λάτσιο: Προβεντέλ, Λάτσαρι, Καζάλε, Χίλα, Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Ροβέλα (75′ Κατάλντι), Καμάντα (65′ Λουίς Αλμπέρτο), Φελίπε Αντερσον (80′ Καστεγιάνος), Τζακάνι (75′ Πέδρο), Ιμόμπιλε.

Ιντερ: Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα (70′ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (89′ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντιμάρκο (70′ Αουγκούστο), Λαουτάρο (89′ Κλάασεν), Τουράμ (78′ Αρναούτοβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα