Ο Παναθηναϊκός θέλει τερματοφύλακα χθες και προπονητή αύριο το πρωί

Δύσκολη περίοδος. Ο Παναθηναϊκός είναι στα σχοινιά, ίσως στη δυσκολότερη φάση του στην εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η εμφάνιση στο Περιστέρι και η ήττα από τον Ατρόμητο καταδεικνύει πολλά. Σίγουρα πως το «τριφύλλι» δεν έχει τερματοφύλακα. Δημιουργεί και μια απορία. Μπορεί να πάρει πρωτάθλημα χωρίς αλλαγή προπονητή;

Το ρεπορτάζ

του Sportime έλεγε πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει να μιλάει με πιθανούς αντικαταστάτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όλα αυτά σε περίπτωση που ο Σέρβος τεχνικός αποχωρήσει το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, αν κριθεί πως δεν είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον προπονητή του.

Για να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να χάσει το πρωτάθλημα. Αλλά να το χάσει διεκδικώντας το (υποτίθεται) μέχρι την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League. Διότι, το σενάριο να χαθεί πολύ νωρίτερα, μοιάζει πολύ πιθανό. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγει πλέον από τη βαθιά αγωνιστική κρίση που έχει επέλθει αυτή τη στιγμή. Τρεις ήττες από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κακές εμφανίσεις, υποχώρηση στη βαθμολογία, ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Ζόρικα πράγματα για τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, το δίλημμα είναι τεράστιο στη «πράσινη» διοίκηση. Αυτό έχει να κάνει αν με πιθανή αλλαγή τεχνική ηγεσία μπορεί να αλλάξει και η εικόνα. Δεν παίρνοντας αποφάσεις εν θερμώ από τον Γιάννη Αλαφούζο. Από την άλλη, ποτέ άλλοτε στη θητεία του δεν είχε ομάδα πρωταθλητισμού και διεκδικήτρια τίτλου σε αγωνιστική κρίση. Αυτή είναι μια καινούργια πίστα που δεν ξέρουμε τι θα φέρει. Δύσκολο βέβαια, να αποχωρήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. δεδομένα όμως, η θέση του είναι επισφαλής και ίσως νωρίτερα από το καλοκαίρι. Ειδικά αν δεν αλλάξει κάτι.

Παναθηναϊκός: Με αυτόν τον Μπρινιόλι, τερματοφύλακα… χθες

Η συζήτηση είναι περίεργη σε ότι αφορά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτή για τον Μπρινιόλι και γενικά με τους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού μάλλον όχι. Προπονητής δεν αλλάζει εύκολα, ειδικά όταν αυτός είναι πετυχημένος και αναμορφωτής του club γενικά. Τερματοφύλακα όμως μπορεί να πάρει και πρέπει να πάρει… χθες.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι προκαλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού με την παρουσία του. Από εκεί που δεν συζητάγαμε για το ποιος είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην Ελλάδα, πλέον απαγορεύεται να παίζει στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς. «Πούλησε» μόνος του το ματς με τον Άρη, έκανε τρεις γκέλες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και όλη αυτή η ιστορία με ενδιαφέρον και άλλων ομάδων τον έχουν επηρεάσει. Χωρίς καμία αμφιβολία.

Το κακό είναι πως ο Λοντίγκιν δεν έδειξε σε ετοιμότητα σε ματς που καίνε. Κακή παρουσία είχε απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο, στη Stoiximan Super League έχει εκμεταλλευτεί όσες ευκαιρίες έχει πάρει. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα σχετικά, όμως ο Παναθηναϊκός θέλει τερματοφύλακα. Προπονητή; Θα δείξει το προσεχές διάστημα…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Τι είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη διαιτησία στο Περιστέρι…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα