Λάτσι: "Ο Χιμένεθ προσπαθεί να με βελτιώσει" (vid)

Λάτσι: "Ο Χιμένεθ προσπαθεί να με βελτιώσει" (vid)gvasilioΠέμ, 01/14/2021 - 15:06

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την αμυντική βελτίωση της ΑΕΚ, τις συμβουλές του Χιμένεθ, αλλά και το σχολείο. που συνδυάζει μαζί με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός αμυντικός μιλώντας αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

τόνισε πως: «η αμυντική βελτίωση είναι σημαντική και για τους αμυντικούς, αλλά και για όλη την εβδομάδα και πως στα τελευταία δύο ματς φαίνεται η δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο κομμάτι το τελευταίο διάστημα». 

Ο Ζίγκα Λάτσι αναφέρθηκε επίσης στην έλευση του Μανόλο Χιμένεθ τονίζοντας πως: «Πιστεύω πως έχει επιδράσει θετικά στην ομάδα, κάνουμε καλές προπονήσεις, είναι ένας καλός προπονητής που μου μιλάει συνέχεια και προσπαθεί να με βελτιώσει». 

 



Ο Χιμένεθ στο ματς με τη Λαμία σήκωσε για ζέσταμα τον Λάτσι με τον ίδιο να τονίζει: «Ένιωσα όμορφα όταν μου είπε ο Χιμένεθ να σηκωθώ για ζέσταμα στη Λαμία, αλλά δυστυχώς δεν έπαιξα. Ήταν όμορφο όμως που μου έδειξε ότι με υπολογίζει. Θα ήθελα να αγωνίζομαι, αλλά είμαι χαρούμενος και όταν βρίσκομαι στον πάγκο. Θέλω να βοηθάω με κάθε τρόπο την ομάδα». 

Δείτε επίσης όσα είπε ο Ζίγκα Λάτσι για τον αγώνα με τον Άρη, το σχολείο που παρακολουθεί, πως συνδυάζει εκπαίδευση και προπόνηση, αλλά και το τι θα ήθελε να γίνει…
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Λάτσι: "Ο Χιμένεθ προσπαθεί να με βελτιώσει" The EXPERTS Submitted by gvasilio on Πέμ, 01/14/2021 - 15:31 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/LACI_WEB_130121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την αμυντική βελτίωση της ΑΕΚ, τις συμβουλές του Χιμένεθ, αλλά και το σχολείο.  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Λάτσι: "Η δουλειά στην άμυνα αρχίζει να αποδίδει" gvasilio On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την αμυντική βελτίωση της ΑΕΚ, τις συμβουλές του Χιμένεθ, αλλά και το σχολείο.  Article publish on Πέμ, 01/14/2021 - 15:06 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα