ΟΦΗ: Ανέβασε ρυθμούς και επιστρέφει ενόψει ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης

ΟΦΗ: Ανέβασε ρυθμούς και επιστρέφει ενόψει ΠΑΟΚ ο Γιαννούληςantoniamath11Πέμ, 01/14/2021 - 14:24

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Κώστας Γιαννούλης, ύστερα από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας. Ο Γιώργος Σίμος έβγαλε από το απουσιολόγιο του ένα παίκτη, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι στη διάθεση του τεχνικού για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης μέρος του κανονικού προγράμματος έκανε ο Αποστόλης Γιάννου, όπως και ο Ντε Γκουζμάν που συνέχισε με θεραπεία. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης και ο Μεγιάδο που θα απουσιάζει από το παιχνίδι με τον Δικέφαλο έκανε αποφόρτιση. Στα "πιτς" παραμένουν οι Ναμπί, Σακόρ και Βαζ, με τους δύο πρώτους να συνεχίζουν την θεραπεία τους, ενώ ο τελευταίος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Η προπόνηση του "κόουτς" Σίμου περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ασκήσεις μεταβιβάσεων, κατοχή της μπάλας σε μικρούς χώρους, ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι. 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (15/1) είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι στις 15:00, στο "Παγκρήτιο" στάδιο. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο Κώστας Γιαννούλης επέστρεψε στις προπονήσεις του Γιώργου Σίμου και ο παίκτης διεκδικεί μια θέση για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ. Article publish on Πέμ, 01/14/2021 - 14:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα