Τένις: Χωρίς προπονητές στην Αυστραλία οι Ναδάλ και Τιμ

Τένις: Χωρίς προπονητές στην Αυστραλία οι Ναδάλ και ΤιμtnalΠέμ, 01/14/2021 - 14:08

Οι Ράφα Ναδάλ και Ντόμινικ Τιμ θα αναγκαστούν να πάρουν μέρος στο αυστραλιανό όπεν, χωρίς τους προπονητές τους. Ο προπονητής του πρώτου δε θέλει να ταξιδέψει στην Αυστραλία, λόγω των αυστηρών υγειονομικών περιορισμών, ενώ ο προπονητής του δεύτερου έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. 

Ο προπονητής του Ναδάλ, Κάρλος Μόγια δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Αφού μιλήσαμε με τον Ράφα, αποφασίσαμε ότι δε θα ταξιδέψω στην Αυστραλία με την ομάδα. Θα παρακολουθήσω το τουρνουά από το σπίτι και θα μείνω με την οικογένεια, τους γονείς και τα παιδιά μου λόγω της ευαίσθητης κατάστασης που ζει η Ισπανία με τον ιό. Καλή τύχη στην ομάδα”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Τιμ, Νικολάς Μασού τόνισε: “Πριν απογειωθούμε, ενημερωθήκαμε από τον προπονητή μας ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο Νίκο θα κάνει εκ νέου τεστ σε λίγες μέρες. Ελπίζουμε ότι θα είναι αρνητικός και θα μπορέσει να ακολουθήσει την ομάδα”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Australian Open - ΤΕΝΝΙΣ Off Off tnal Off Off ΤΕΝΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Οι Ράφα Ναδάλ και Ντόμινικ Τιμ θα αναγκαστούν να πάρουν μέρος στο αυστραλιανό όπεν, χωρίς τους προπονητές τους. Article publish on Πέμ, 01/14/2021 - 14:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα