Λάσο: Το σχόλιο για τα σενάρια που τον έφεραν κοντά στον Παναθηναϊκό (video)

Παραμονή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:15, Novasports 4), για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πάμπλο Λάσο, μίλησε για τα… πάντα όλα!

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι:

«Ο Σλούκας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και κάνει τη διαφορά στις ομάδες του. Όταν έχεις τους Βιλντόσα, Γκάι, Γκραντ και Γκριγκόνις

είναι δύσκολο να τους διαχειριστεί ένας προπονητής (σ.σ Αταμάν), αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετική ομάδα.

Μην υπολογίζοντας τις απουσίες τους έχουν φανταστικούς παίκτες παντού. Όταν λείπει ένας παίκτης σαν τον Σλούκα είναι απώλεια, αλλά έχει και άλλους να τον συμπληρώνουν».

Για τα ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό: «Στο Super Cup ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και ξέφυγε με μεγάλη διαφορά από την αρχή, ενώ στο παιχνίδι της Euroleague ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του ρυθμού. Για το πρώτο ματς στη Διοργάνωση είχε πολλά θετικά και για εμάς ήταν κάτι που μας έδειξε ότι έχει εξαιρετική ομάδα».

Για το πρόβλημα υγείας του που τον κράτησε εκτός: «Ήταν η πρώτη φορά που έμεινα μακριά από τον χώρο από τα 16 μου. Ήταν κάτι που μου έδωσε μια διαφορετική οπτική γωνία στο μπάσκετ. Σίγουρα ήταν θετικός ο χρόνος που πέρασα, αλλά χαίρομαι που επέστρεψα. Αγαπώ το μπάσκετ».

Για τον Ντόντσιτς: «Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Χαίρομαι για αυτόν και την αποθέωση που γνώρισε στην επιστροφή του στη Μαδρίτη. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος, όμως είναι στους κορυφαίους».

Για τη φημολογία και το ότι “ακούστηκε” και για τον Παναθηναϊκό: «Ήταν αυτή την εβδομάδα που η γυναίκα μου ξύπνησε και μου είπε ευτυχώς δε δέχτηκες να πας στο Ισραήλ, γιατί τώρα είναι σε πόλεμο. Υπήρξαν πολλές φήμες για το μέλλον μου. Για παράδειγμα εκείνη του Παναθηναϊκού. Αν με σκεφτόταν, έχω σεβασμό για όλο τον οργανισμό και για τον προπονητή που έχουν τώρα. Να μιλάμε για το τι θα μπορούσε να συμβεί δεν είναι σωστό. Αν όμως με σκέφτηκε για τον πάγκο του, είναι μεγάλη μου τιμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα