Ντιμιτρόφ: “Ήξερα τι έπρεπε να κάνω”

Μετά από 3 σερί ήττες κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κατάφερε να νικήσει τον Ισπανό στη φάση των “16” του Shanghai Masters και να περάσει στα προημιτελικά του τουρνουά. 

Ο Βούλγαρος και πρώην Νο3 του κόσμου τόνισε σε δηλώσεις του μετά από την αναμέτρηση, ότι ήξερε τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης. 

“Το πρώτο πράγμα ήταν να παραμείνω στο παιχνίδι, ειδικά μετά το χαμένο 1ο set”, είπε ο Ντιμιτρόφ. “Σέρβιρα πολύ καλά σε όλο το 1ο set

και έκανε μερικά λάθη. Τον ώθησα να κάνει λάθη σε συγκεκριμένες στιγμές. Στο 5-4 του 1ου set έκανε ένα καταπληκτικό game και άλλο ένα στο 6-5.”

“Μετά το 2ο break στο 2ο set νομίζω ότι κατάλαβα τον τρόπο που σερβίρει και μπόρεσα να βάλω περισσότερες μπάλες μέσα και να διαβάσω καλύτερα το παιχνίδι του. Στο 3ο set νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι σαν τη γάτα με το ποντίκι. Ήμασταν και οι δύο σταθεροί στο service.”

“Ωστόσο, ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Ήξερα ότι έπρεπε να ασκώ πίεση. Ακόμα κι αν τα χτυπήματά μου δεν ήταν καλά έπρεπε να τον κάνω να αισθανθεί άβολα. Δεν του αρέσει να χτυπάει από πίσω κι εγώ έμπαινα μέσα στο court για να τον δυσκολέψω ακόμα περισσότερο.”

Ο Ντιμιτρόφ στα προημιτελικά θα αναμετρηθεί με τον Χιλιανό Νίκολας Τζάρι για μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά. 

SHANGHAI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (+5h)

The post Ντιμιτρόφ: “Ήξερα τι έπρεπε να κάνω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα