Με τον Michael B. Jordan θα μεταφερθεί κινηματογραφικά το "Rainbow Six"

O John Clark βρέθηκε νωρίς.

Μέχρι και στη μεγάλη οθόνη θα φτάσει το μυθιστόρημα του Tom Clancy, "Rainbow Six", που ενέπνευσε την ομότιτλη σειρά παιχνιδιών, μαζί και το prequel του "Without Remorse".

Ο πρωταγωνιστής για τον ρόλο του John Clark έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Michael B. Jordan, όπως αναφέρει το Variety. Ο ηθοποιός έχει προταθεί ήδη μία φορά για Emmy, για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος

"Fahrenheit 451", και στο βιογραφικό του διαθέτει αρκετούς γνωστούς τίτλους, μέχρι και τον ρόλο του Erik Killmonger από την υπέρ-ηρωική ταινία της Marvel "Black Panther".

Αρχικά, το "Without Remorse" θα προηγηθεί του "Rainbow Six" στους κινηματογράφους, με την Paramount Pictures να αναλαμβάνει και τις δύο ταινίες. Ο Jordan θα βρεθεί και στην παραγωγή, μαζί με τους Josh Appelbaum και Corrin Nemec αν και ο βασικός παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Akiva Goldsman, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς "Titans" της DC.

Όσον αφορά τον κεντρικό χαρακτήρα με όνομα John Clark, πρόκειται για τον ήρωα που έχει εμφανιστεί σε 17 μυθιστορήματα του Clancy, συνήθως σε δεύτερη θέση μετά από τον γνωστότερο Jack Ryan. Ο Willem Dafoe είχε ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Clark το 1994, για το "Clear and Present Danger", χωρίς ωστόσο να διαθέτει πρωταγωνιστική θέση, όπως ο Jordan στο "Without Remorse".

Η ιστορία του prequel του "Rainbow Six" εξερευνά τα χρόνια που ο Clark υπηρέτησε στον Πόλεμο του Βιετνάμ. Η υπόθεση που ακολουθεί στο "Rainbow Six" θέτει τον πρωταγωνιστή στην ηγεσία μίας αντί-τρομοκρατικής μονάδας με το όνομα Rainbow.

Το εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης του μυθιστορήματος "Rainbow Six".

Η Paramount σχεδόν έκλεισε μία συμφωνία για τη δημιουργία της ταινίας "Without Remorse" το 2012 και έθεσε σε λειτουργία τα σχέδια για την ανάπτυξη της ταινίας "Rainbow Six" το 2017, αλλά καμία από τις δύο δεν κατάφερε να φτάσει τόσο κοντά ώστε να αρχίσει να πραγματοποιείτε. Νωρίτερα, το 1993, η Savoy Pictures προσπάθησε, εξίσου, να αναβιώσει κινηματογραφικά το "Without Remorse", αλλά η σκοτεινή και βίαιη φύση του βιβλίου δεν επέτρεψαν τη δημιουργία της ταινίας εκείνη την εποχή.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΧριστούγεννα στο Λονδίνο για την Emilia Clarke και τον Henry GoldingA Simple Favor - Επίσημο TrailerΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/07 - 16/09

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα