H Rockstar αποσύρει το Trademark του Agent

Είναι αυτό το επίσημο τέλος;

H Rockstar και η μητρική της εταιρεία, Take-Two Interactive, φαίνεται πως εγκαταλείπουν τα σχέδια τους για το Agent, ένα κατασκοπευτικό παιχνίδι το οποίο ακουγόταν εδώ και χρόνια ότι θα κυκλοφορούσαν.

Το U.S. Patent and Trademark Office αναφέρει ότι το Trademark του παιχνιδιού αποσύρθηκε από την Take-Two στις 19 Νοεμβρίου.

Έχοντας περάσει 11 χρόνια από την επίσημη ανακοίνωση του, είναι φυσικό οι

περισσότεροι να έχουν το παιχνίδι ξεγραμμένο. Όμως μια τέτοια κίνηση μάς φέρνει πιο κοντά στην επίσημη ακύρωση του project.

Για το παιχνίδι μάθαμε πρώτη φορά από το blog του Playstation τον Ιούλιο του 2007. Τότε η Sony είχε αναφέρει ότι θα ήταν exlusive για το Playstation 3 το οποίο μάλιστα θα αποτελούσε και το επόμενο τεράστιο franchise της Rockstar. Δύο χρόνια μετά μάλιστα το παιχνίδι απέκτησε και το όνομα Agent ενώ μάθαμε ότι θα διαδραματίζεται το 1970.

"Το Agent οδηγεί τους παίκτες σε ένα παρανοϊκό ταξίδι στον κόσμο της κατασκοπείας και των πολιτικών δολοφονιών που έγιναν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στα τέλη της δεκαετίας του '70", είχε πει χαρακτηριστικά η Rockstar.

Το 2011, ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick επιβεβαίωσε ότι το Agent βρισκόταν ακόμα σε ανάπτυξη ενώ μάλιστα είχαμε και τις πρώτες εικόνες του παιχνιδιού.

Η εταιρεία μάλιστα φρόντισε να ανανεώσει το trademark αρκετές φορές αλλά δεν έκανε κάποια άλλη ανακοίνωση, τη στιγμή μάλιστα που το Playstation 3, που θα ήταν η original πλατφόρμα του παιχνιδιού, αντικαταστάθηκε από το PS4.

Τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο η Rockstar ακόμα συμπεριλάμβανε το Agent ως exlusive για το PS3 στο site της.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceDarksiders III - Horse With No Name TrailerΈχουμε νέα για τα παπούτσια που ετοιμάζει το Playstation με τη NikeSwitchblade - Game Packs Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα