Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 0-0 : «Στραβοπάτημα» απέναντι στον κακό της δαίμονα!

Μετά από τέσσερις εκτός έδρας νίκες στα τελευταία εκτός έδρας της παιχνίδια και τρεις διαδοχικές στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε απόψε στο 0-0 με την ομάδα του Λονδίνου σε ένα αποτέλεσμα που αυξάνει το ενδιαφέρον στην κούρσα κορυφής του Αγγλικού πρωταθλήματος.
Απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπόρεσε να την κερδίσει – ούτε καν να σκοράρει (!) – και στον πρώτο γύρο, η «Σίτι» είχε την υπεροχή η οποία πάντως σε λίγα σημεία ξεπέρασα το επίπεδο της αγωνιστικής φλυαρίας.
Ότι κι αν δοκίμασε, δημιουργικά, ο Πεπ

Γκουαρδιόλα σταματούσε στην καλά οργανωμένη άμυνα των «αετών» της Βρετανικής πρωτεύουσας ενώ στις ακόμα πιο λίγες ενέργειες όπου ολοκληρώθηκε η τελική προσπάθεια, πότε η αστοχία και πότε οι σωστές επεμβάσεις του Ισπανού γκολκίπερ Γκουαϊτά κράτησαν το μηδέν!
Έτσι η «Σίτι» έφτασε τους 70 πόντους, τέσσερις παραπάνω από την 2η Λίβερπουλ – η οποία πήρε ένα μάλλον απρόσμενο.. δώρο – αλλά και με ένα ματς περισσότερο κι ενώ απομένουν 9 και 10 “στροφές”, αντίστοιχα, ως το φινάλε της σεζόν με σοβαρότερη εκκρεμότητα το ματς των δύο ομάδων σε λίγες εβδομάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα