Βατούτιν: “Ξέρω την απάντηση που θα μας δώσει η Euroleague”

Η προθεσμία της Euroleague για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνιξ ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα, όμως ο ισχυρός άνδρας της “αρκούδας” Αντρέι Βατούτιν γνωρίζει ήδη την απάντηση.

Η ευρωπαϊκή πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ήδη ολοκληρωθεί δήλωσε ο Βατούτιν. Η ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία έχει οδηγήσει την Ευρώπη αλλά και γενικώς όλο τον

πλανήτη σε μια συγκεκριμένη στάση απέαντι τους. Ο αθλητισμός εννοείται ότι δε θα μπορούσε να μείνει εκτός, έτσι η ρωσική ομάδα μετά τον απότομο αποκλεισμό από την ευρωπαϊκή διοργάνωση θα εστιάσει στο πρωτάθλημα της VTB League.

“Η EuroLeague έθεσε ως deadline για την απόφαση την 21η Μαρτίου, αλλά ξέρω ήδη την απάντηση που θα πάρουμε. Πιστεύω πως όλοι την ξέρουμε. Θα χαρώ αν αποδειχθεί ότι κάνω λάθος, υπόσχομαι να πιω σαμπάνια αν γίνει κάτι τέτοιο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές”, είπε στο TASS ο ισχυρός άνδρας: “Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς οι ρωσικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη φετινή σεζόν στην EuroLeague. Όχι μόνο λόγω της πολιτικής, αλλά κι επειδή υπάρχουν λογιστικά προβλήματα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα