Κρέσπο: «Χαρούμενος που είμαι εδώ»

Η πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε και συνεχίζει να καταβάλει ο Ανχελ Κρέσπο έτυχε της αναγνώρισης των φίλων του ΠΑΟΚ, που μέσα από την καθιερωμένη διαδικτυακή ψηφοφορία της ΠΑΕ, τον ανέδειξαν ως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου» για τους πρώτους δύο μήνες της σεζόν.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός παρέλαβε σήμερα το βραβείο του στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας κι ακολούθως τόνισε, απαντώντας σ’ ερώτηση για το γεγονός
πως ξεκίνησε την τρίτη, διαδοχική σεζόν του με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι το ρεκόρ μου γιατί μετά τη Σεβίλλη δεν έχω παίξει περισσότερο από ένα - δύο χρόνια σε άλλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Το ατομικό βραβείο δεν είναι τόσο σημαντικό, χωρίς τους συμπαίκτες μου, δε θα το είχα. Θέλω να τους ευχαριστήσω και τον κόσμο που με βοηθάει να συνεχίσω να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα μου».

- Σημείο αναφοράς πριν από τον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ ήταν η είσοδός σου με τη λίγων ημερών κορούλα σου αγκαλιά. Πώς ένιωσες;«Πολύ χαρούμενος. Για πολύ καιρό, ήθελα να μπω με την πρώτη μου κόρη, αλλά δεν τα κατάφερα. Τώρα, μίλησα με τη γυναίκα μου και είπαμε να το κάνουμε. Ξέρω ότι η Αντριάνα είναι πολύ μικρή, αλλά της άρεσε πολύ, γιατί όταν μπήκαμε κοιμήθηκε! Ξέρω ότι αν έχει πρόβλημα με τον ύπνο, θα τη φέρνω στην Τούμπα! Είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα, είμαι χαρούμενος που άρεσε και στον κόσμο και ελπίζω να το επαναλάβω και στο μέλλον».

- Αυτή είναι η τελευταία χρονιά του συμνβολαίου σου. Τί σκέφτεσαι για τη συνέχεια;«Ξέρω ότι ο σύλλογος θέλει να μιλήσει μαζί μου. Δεν το έχω κάνει ως τώρα. Θα δούμε στο μέλλον. Είμαι ικανοποιημένος, αισθάνομαι όμορφα και μακάρι να μείνω κι άλλο».

- Ενα ακόμη μεγάλο παιχνίδι ακολουθεί. Την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» αντιμετωπίζετε τον Ολυμπιακό. Οι σκέψεις σου;«Πρώτα από όλα βάζω στο μυαλό μου, ότι έχουμε ένα στόχο. Τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι, ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους. Δε νομίζω ότι αν χάσουμε δεν έγινε τίποτα. Ξεκινήσαμε με -2 και δεν έχουμε τη δυνατότητα, να χάνουμε βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά. Θέλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε και την κατάστασή μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα