Κρατάει μόνο τη νίκη και προχωράει

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη 1-0 στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν άρεσε στους ιθύνοντες και στους φιλάθλους της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το γκολ του Δημήτρη Μάνου στο 90’, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μη μένει ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών
του στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του περισσότερη δημιουργία, καθώς στο ματς με την «ελαφρά ταξιαρχία» οι Πειραιώτες δε δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Παράλληλα, στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπάρχει προβληματισμός και για το γεγονός πως για ένα ακόμα εφετινό παιχνίδι, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης, ρισκάροντας μια γκέλα.

Η προσοχή των «ερυθρολεύκων» στρέφεται στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για το κύπελλο Ελλάδος, όπου ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που έχουν αγωνιστεί λιγότερο στα προηγούμενα ματς. Η αναμέτρηση με τους Πατρινούς είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στην Πάτρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα