ΚΠΡ - Ντέρμπι 0-1: "Απόδραση" με Καζίμ Ρίσταρντς!

ΚΠΡ - Ντέρμπι 0-1: "Απόδραση" με Καζίμ Ρίσταρντς!vkonstanΣάβ, 01/23/2021 - 19:18

Η Ντέρμπι επικράτησε 1-0 στο Λόφτους Ρόουντ της ΚΠΡ και πανηγύρισε τη νίκη που τον έφερε σε απόσταση πέντε πόντων από τη διακεκαυμένη ζώνη. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ μετά το τρίποντο επί της Μπόρνμουθ επικράτησε ξανά και αποχαιρέτησε τις τρεις συνεχόμενες ήττες με τις οποίες ξεκίνησε το 2021. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Καζίμ Ρίτσαρντς στο 56ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την επέμβαση του Ντιένγκ στο σουτ του Γιόζβιακ.

Η ΚΠΡ έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία της στο 78ο λεπτό, όταν ο Μπαρμπέ προσπάθησε να σκοράρει με εντυπωσιακό γυριστό, αλλά εξίσου εντυπωσιακή ήταν η απόκρουση του Κέλε Ρους. Η Ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει την Μπρίστολ, ενώ η ΚΠΡ τη Γουότφορντ. 

ΑΓΓΛΙΑ - Championship - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Derby County - Ποδόσφαιρο QPR - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Derby County ΑΓΓΛΙΑ Ο Καζίμ Ρίτσαρντς χάρισε τη νίκη στην Ντέρμπι επί της ΚΠΡ οδηγώντας την ομάδα του σε ακόμα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 19:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα