Κουφός: "Θέλαμε τη νίκη και έπρεπε να κερδίσουμε" (vid)

Κουφός: "Θέλαμε τη νίκη και έπρεπε να κερδίσουμε" (vid)gpagosΣάβ, 03/06/2021 - 00:06

Ο Κώστας Κουφός μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα μίλησε στην εκπομπή "Super Euroleague". 

Στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης και είπε: "Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες. Θέλαμε τη νίκη και έπρεπε να κερδίσουμε, είχαν μαζευτεί πολλές ήττες". 

Ρωτήθηκε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

και πώς το σκέφτεται. Δεν θέλησε να πει κάτι τώρα. "Προσπαθώ να τα κοιτάω όλα ξεχωριστά. Να τελειώσουμε τη σεζόν με τον Ολυμπιακό και θα τα πούμε τότε".

Πρόσθεσε: "Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ δυνατό κλαμπ, οργανωμένος, με σπουδαία ιστορία". 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Κώστας Κουφός Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Κουφός: "Θέλαμε τη νίκη και έπρεπε να κερδίσουμε" Submitted by npilios on Σάβ, 03/06/2021 - 00:06 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/KOUFOS_5321.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Κώστας Κουφός στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης για τον Ολυμπιακό-Η απάντηση που έδωσε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Κώστας Κουφός στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης για τον Ολυμπιακό-Η απάντηση που έδωσε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό Article publish on Σάβ, 03/06/2021 - 00:06 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα