Κόσοβο-Ελβετία 2-2: Στο τέλος μίλησε ο Μουρίτσι!

Οι Ελβετοί εξ αρχής επέβαλαν το νόμο τους, κράτησαν μπάλα και όρισαν την μοίρα της αναμέτρησης και εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στο αριστερό άκρο της άμυνας των Βαλκάνιων, με τον Φρόιλερ να ανοίγει το σκορ στο 14′ ύστερα από ασίστ του Φερνάντες.

Μέχρι οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαλκάνιοι είχαν περισσότερο πάθος και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 65′ με τον Ρασίτσα να εκμεταλλεύεται με την ταχύτητά του το λάθος του Ροδρίγες για να δώσει έτοιμο γκολ

στον Μουρίτσι.

Το σύνολο του Γιακίν ανέκτησε το προβάδισμα στο 79′ με το αυτογκόλ του Ραχμάνι μετά το σουτ του Φρόιλερ, όμως στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μουρίτσι με το 26ο γκολ σε 49 συμμετοχές στην εθνική διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Κόσοβο (4-4-2): Μούριτς, Βόιβοντα, Ραχμάνι (αρχ.), Αλίτι, Πατσαράντα, Βαλ. Μπερίσα (46′ Ζεγκρόβα) , Φαζλίι (46′ Moυσλία), Λόσαϊ (68′ Χαντερτζόναϊ), Μπερν. Μπερίσα (54′ Κρασνίτσι), Ρασίτσα (81′ Κορενίτσα) , Μουρίτσι

Προπονητής: Πρίμοζ Γκλίχα

Ελβετία (4-3-3): Ζόμερ, Φερνάντες, Ακάντζι, Σερ, Ροδρίγες, Φρόιλερ (84′ Σο), Ζακάρια, Τζάκα (αρχ.), Σατσίρι (84′ Οκαφόρ) , Αμντουνί (63′ Ίτεν) , Βάργας (63′ Εντόι)

Προπονητής: Μουράτ Γιακίν

Keywords
Τυχαία Θέματα