Αστέρας Τρ. – Κηφισιά 1-0: Είδαν αυτά που ήθελαν (highlights)

Με σκορ 1-0 επικράτησε ο Αστέρας Τρίπολης της Κηφισιάς στον φιλικό αγώνα του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (9/9).

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Μπαρτόλο που δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους σε μια χρονική περίοδο που οι ομάδες προσπαθούν να “δέσουν”.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε χρόνο στο πρώτο μέρος στους Ντιαρά και Βίκο που έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους, ενώ στο ίδιο διάστημα πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Βαλιέντε, ο οποίος αρχίζει να μετράει

αντίστροφα για την επιστροφή του στα επίσημα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους διεθνείς (Ελπίδων) Σουρλή, Σγουρή αλλά και τους τραυματίες Μουνάφο, Ζουγλή.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου που και αυτός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχε την ευκαιρία να τους δοκιμάσει μέχρι τώρα, παρέταξε την ομάδα του χωρίς τους διεθνείς Ίλιεφ, Μπιφουμά

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και με εκφραστή τον Κρισιούμα προσπάθησαν να απειλήσουν σε δύο περιπτώσεις χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, ενώ το νέο απόκτημα των αρκάδων ο Φέδε Βίκο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία δημιουργώντας επίσης δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά τόσο ο Βαλιέντε όσο και ο Μάντζης ήταν άστοιχοι στην τελική τους προσπάθεια.

Στην επανάληψη ο Μίλαν Ράσταβατς ποροχώρησε σε αρκετές αλλαγές και στο 48΄ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική ενέργεια του Μπαρτόλο, που ήδη μετράει δύο γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, είχαν το προβάδισμα και λίγο έλειψε να το διευρύνουν στο 52΄ αλλά η κεφαλιά του προωθημένου Χριστόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 78΄ από την κεφαλιά του Μιριτέλο, ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε την μπάλα, ενώ η Κηφισιά έφτασε κοντά στο γκολ στις καθυστερήσεις ωστόσο ο Παπαδόπουλος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τετέι για να κρατήσει το 1-0.

Στο 80ο λεπτό έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού ο Αλάγκμπε, ο μοναδικός αμυντικός μέσος του Αστέρα και οι υπεύθυνοι της ομάδας κινούνται πλέον για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα