Κορωνοϊός: Τι θα συμβεί με το εμβόλιο στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Τι θα συμβεί με το εμβόλιο στην ΕλλάδαnpiliosΠέμ, 11/05/2020 - 15:03

«Μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο θα έχουμε μια συνεχή διαδικασία στην οποία θα πατάμε γκάζι και φρένο και όσο πιο υπεύθυνοι είμαστε στα βασικά μέτρα και όσο εμείς πειστικοί στο να εξηγούμε τα μέτρα, τόσο δεν θα χρειαζόμαστε ασφυκτικούς περιορισμούς» είπε ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία μετά το lockdown.

 powered by Rubicon Project

«Πατάμε γκάζι στις ευθείες και πατάμε φρένο στις στροφές. Πρέπει να καταλάβουμε πια

ότι υπάρχουν κάποιες δραστηριότητες οι οποίες είναι από μόνες τους γεγονότα υπερμετάδοσης. Νυχτερινή διασκέδαση, νέοι άνθρωποι ο ένας πάνω στον άλλο, χοροί, τραγούδια είναι υγειονομικές βόμβες. Δεν καταφέραμε αυτό να το εξηγήσουμε επαρκώς στην νεολαία μας και δεν ήμασταν οι μόνοι» είπε.

Επίσης επισήμανε ότι η Ελλάδα θα έχει πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια τα οποία αγοράζει η ΕΕ με βάση την κλείδα κατανομής που είναι ο πληθυσμός.

«Ήδη εκπονούμε ένα σχέδιο ταχύτατου εμβολιασμού με βάση τις ποσότητες που θα έχουμε στη διάθεσή μας και βέβαια πρέπει να πείσουμε και τους επιφυλακτικούς συμπολίτες μας ότι τα εμβόλια αυτά είναι ασφαλή» είπε.

Πηγή: News.gr

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Off Off Off Off κορωνοϊός Όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 15:03 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα