Κόουτς, έκανες λάθος...

Στο χειρότερο χρονικό σημείο και μόλις λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Δώνης με τις δηλώσεις που έκανε στην αγγλική "Sun" άναψε... φωτιά από το πουθενά.

Ασφαλώς και ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν είπε κάτι που δεν ήταν γνωστό, αφού ποτέ του δεν έκρυψε το μεγάλο του όνειρο να εργαστεί σε ένα αγγλικό σύλλογο.

Το ίδιο έλεγε πριν από ένα μήνα και στους λιγοστούς απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ που
βρεθήκαμε στην Ολλανδία για να καλύψουμε την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Όμως το timing ήταν κακό, πολύ κακό και οι Πράσινοι, ακόμα και αν επικοινωνιακά οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πρόλαβαν τα... χειρότερα, αναστατώθηκαν και δημιουργήθηκε ξαφνικά μια ιδιαίτερη κατάσταση αμφιβολίας και αβεβαιότητας, η οποία δεν γνωρίζω αν θα επηρεάσει - και πόσο - το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Άλλωστε δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα ποδοσφαιριστή να διαβάζει σενάρια αποχώρησης του προπονητή του!

Ο Δώνης χειρίστηκε λανθασμένα το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε με το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ. Ίσως από τον ενθουσιασμό που προκαλεί η προοπτική συμμετοχής στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ίσως από τη "λάμψη" που έχει το βρετανικό ταμπλόιντ, το "Τρένο" προκάλεσε ξαφνικά "τριγμούς" στο "πράσινο οικοδόμημα" και αρκετά ερωτήματα για το μέλλον του στο κλαμπ.

Όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο τον Δώνη, ξέρουν καλά ότι ο λόγος του είναι... συμβόλαιο και δεν υπήρχε καν η περίπτωση να αφήσει στα... κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν από την πρεμιέρα της Σούπερλιγκ.

Έμεινε στα πολύ δύσκολα και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού σε... εφιαλτική εποχή, τώρα που... στρώνει η κατάσταση θα αποχωρούσε από το σύλλογο; Όμως ακόμα και αυτό το "παραθυράκι" που άφησε ανοικτό για τη Χάντερσφιλντ και το "όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό", είναι ένα σημαντικό... ορθογραφικό λάθος στην "καθαρή" έκθεση του Δώνη στο διάστημα που βρίσκεται στο Τριφύλλι. Ιδιαίτερα όταν είναι γνωστό πως υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του.
Keywords
Τυχαία Θέματα