Κολοβός: "Βήμα, βήμα γινόμαστε και καλύτεροι"

Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Γαλατά, μίλησε στους δημοσιογράφους και στον Γιώργο Λιώρη για το ματς με την Τουρκική ομάδα, αλλά και για το πως οι πράσινοι θα πετύχουν τους στόχους τους.

"Νομίζω πως δουλεύουμε καλά και κάνουμε πράξη αυτό που είπαμε από την αρχή, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίρνουμε αποτελέσματα είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημο παιχνίδι. Επειδή βλέπουμε και δουλεύουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, νομίζω γι' αυτό και βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι".


Για το τι κρατά από το ματς με την Γαλατά

"Το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ή έστω να έχει έρθει ισοπαλία. Πιστεύω οτι χάσαμε ευκαιρίες και στο 2ο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Αυτό κρατάμε. Βήμα, βήμα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι".

Για το ειδικό βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού και για τις απαιτήσεις του κόσμου για τη χρονιά που έρχεται.

"Συμφωνώ πως η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, κάτι που φαίνεται από την πρώτη μέρα. Όμως όπως είπα, ως ομάδα θα πρέπει να κοιτάμε να βελτιωνόμαστε βήμα, βήμα, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".
Keywords
Τυχαία Θέματα